Κυριακή 7 Ιουλίου 2024  05:46:13

Σκοτώνονται καθημερινά στους δρόμους όχι μόνο οι Μαφιόζοι αλλά και συμμορίες των αλλοδαπών. Δολοφονία χθες στα Πετράλωνα Τούρκου, που προχθές τραυμάτισε σοβαρά δύο στην πλατεία Βάθη. Κύριο

Ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου και εκκαθάριση λογαριασμών και χώρων παράνομης επιρροής στη διάτρητη από συμμορίες Αθήνα και γενικότερα Αττική.

Μια ακόμα αιματηρή αναμέτρηση ανάμεσα σε μέλη συμμοριών με αντικείμενο διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο όπλων, εκβιασμούς, σωματεμπορία και συμβόλαια θανάτου. Ταυτοποιήθηκε το θύμα άγριας δολοφονίας τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πετράλωνα. Πρόκειται για τον δράστη της επίθεσης που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι την Παρασκευή στην Πλατεία Βάθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκτελεστής έστησε καρτέρι στην οδό Αλκμήνης 107 και μόλις το θύμα εμφανίστηκε, πάτησε τη σκανδάλη, «άδειασε» πάνω του το 9αρι πιστόλι και του «πήρε» τη ζωή. Μια γυναίκα περίοικος που άκουσε τους πυροβολισμούς, κάλεσε την Αστυνομία. Το modus operandi του εκτελεστή κάνει τους έμπειρους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να βλέπουν πίσω από την εκτέλεση συμβόλαιο θανάτου.

Την Παρασκευή, το μεσημέρι το θύμα πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο άντρες στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52. Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο αλλοδαπός τον οποίο εκτέλεσαν δύο άγνωστοι, με 14 σφαίρες, τα ξημερώματα, στην οδό Αλκμήνης 107, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών. Σημειώνεται, ότι πάνω στο θύμα, εκτός από το κινητό, βρέθηκε και μεγάλο χρηματικό ποσό.
Η ΕΛΑΣ πραγματοποιεί έρευνες σχετικά με το αν συσχετίζονται τα δύο αιματηρά περιστατικά, αφού και οι δύο τραυματίες από πυροβολισμούς, την περασμένη Παρασκευή, στην πλατεία Βάθη, ήταν επίσης Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής.

Το χρονικό της δολοφονίας και το βίντεο - ντουκουμέντο από το σημείο

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην αστυνομία, όταν τουλάχιστον δύο δράστες καταδίωξαν έναν άνδρα από την οδό Πειραιώς έως την οδό Αλκμήνης.
Μάλιστα, οι άγνωστοι -προς το παρόν- δράστες έκαναν την καταδίωξη πεζοί.
Όταν έφτασαν στην οδό Αλκμήνης, ξεκίνησαν να πυροβολούν τον άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου με τραύματα σε θώρακα και κεφάλι από τέσσερις ή πέντε σφαίρες. Ωστόσο, οι Αρχές συνέλεξαν περισσότερους από 15 κάλυκες.
Εκτός από οχήματα που υπέστησαν ζημιές από σφαίρες, υπάρχουν και μπαλκόνια πρώτου ορόφου με «σημάδια» από σφαίρες.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο η εκτέλεση να αφορά «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών ανάμεσα σε άτομα που γνωρίζονται μεταξύ τους και ίσως είχαν απασχολήσει ξανά τις Αρχές ή και να αφορά «ξεκαθάρισμα» μελών της ίδιας συμμορίας. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στην περιοχή και συλλέγουν μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό.

Κινητό και 5.000 ευρώ δίπλα στον άνδρα που πυροβόλησαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν δίπλα στο θύμα ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 5.000 ευρώ. Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι στο σημείο βρέθηκαν και 14 κάλυκες.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό πως ο άνδρας που έπεσε νεκρός, δεν φορούσε μπλούζα.
Την ίδια ώρα, δεν είναι προς το παρόν ξεκάθαρο πόσοι ήταν οι δράστες, ενώ δεν αποκλείεται το όπλο που χρησιμοποίησαν να ήταν καλάσνικοφ.
Οι αστυνομικές Αρχές «χτενίζουν» πλέον την περιοχή και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline