Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023  22:48:02

Χαρμάνι πολιτικής τρέλας-μισαλλοδοξίας από τον Τ. Ερντογάν. «Τα αδέλφια μας στη Θράκη καταπιέζονται... Υπάρχει παγκόσμια απειλή από την κυριαρχία των ομοφυλόφιλων στον κόσμο». Κύριο

Νέο, διαρκές ομοφοβικό παραλήρημα Ερντογάν: «Απειλή η παγκόσμια επιβολή της ΛΟΑΤΚΙ+ δικτατορίας».

1.Σε ένα νέο χαρμάνι μισαλοδξίας, ανορθολογισμού και δημαγωγίας ο Ερντογάν έβαλε κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κατά των φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά δεν παρέλειψε να επιτεθεί και κατά της Ελλάδας.

1.Διατηρώντας σταθερά την ρητορική των εντάσεων και τη υπόθεσης κατά πάντων με βάση μια φθηνή καθυστερημένη δημαγωγία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε λόγο εκ νέου για «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς μέλη της Οργάνωσης Ισλαμικής Συνεργασίας.

«Οι άδικες και παράνομες πρακτικές που ασκούνται εδώ και χρόνια κατά της μουσουλμανικής "τουρκικής" μειονότητας στην Ελλάδα συνεχίζονται κλιμακούμενες», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, συνεχίζοντας σε προκλητικούς τόνους:
«Οι θρησκευτικοί ηγέτες των αδελφών μας στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται. Τα ιδρύματα τους και η περιουσία τους καταπατώνται. Δεν τους επιτρέπεται να διδάσκονται τη μητρική τους γλώσσα».

«Αρνούνται την ταυτότητα τους. Ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει πλέον να μένει θεατής των δεινών των αδελφών μας που διώκονται στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ακόμη, ενώ αναφέρθηκε και στην Κύπρο:

«Γνωρίζετε τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων τις οποίες υφίστανται οι Τουρκοκύπριοι αδελφοί μας, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ισλαμικού κόσμου. Πιστεύω ότι θα δώσετε την απαραίτητη υποστήριξη στην 'ΤΔΒΚ', η οποία είναι μέλος παρατηρητής στην Οργάνωσης Τουρκικών Κρατών», είπε χαρακτηριστικά.

2.Ειδικότερα , ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μίλησε στην 38η Σύνοδο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (Μόνιμη Επιτροπή Οικονομικής και Εμπορικής Συνεργασίας (COMCEC), εξαπολύοντας ένα ομοφοβικό παραλήρημα.
Συνεχίζοντας κατά την πάγια τακτική του να επικρίνει το παγκόσμιο σύστημα, ο Ερντογάν έβαλε κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, κατά των φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά δεν παρέλειψε να επιτεθεί και κατά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που συνέβη σε αυτήν την περίοδο που η ανθρωπότητα χρειάζεται περισσότερο την αλληλεγγύη, είναι ένα παράδειγμα που αποκαλύπτει το άσχημο πρόσωπο του σημερινού παγκόσμιου συστήματος. (...)Είναι μια άλλη απειλή που στοχεύει στην αποδυνάμωση του οικογενειακού θεσμού και των ισλαμικών αξιών».

Είπε πως «ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει πλέον να είναι θεατής της στα δεινά των αδελφών μας που διώκονται στην Ελλάδα. Τα θεμέλια και οι περιουσίες των αδελφών μας στην Ελλάδα αρπάζονται, δεν επιτρέπεται να μάθουν τη μητρική τους γλώσσα, δεν μπορούμε να σιωπήσουμε γι' αυτό».

Η «ΛΟΑΤΚΙ+ δικτατορία»

Στο στόχαστρο του Ερντογάν όπως προαναφέρθηκε βρέθηκε επίσης η LGBT κοινότητα. «Η παγκόσμια επιβολή της ΛΟΑΤΚΙ+ δικτατορίας είναι μια άλλη απειλή που στοχεύει στην αποδυνάμωση τόσο του θεσμού της οικογένειας όσο και των ισλαμικών αξιών», σχολίασε.

Από τα πυρά του δεν γλίτωσαν ούτε οι εταιρείες εμβολίων. «Οι εταιρείες εμβολίων και φαρμακευτικών προϊόντων δεν σταμάτησαν να αποκομίζουν υψηλά κέρδη ακόμη και κατά την περίοδο της επιδημίας, που αφορά άμεσα το μέλλον της ανθρωπότητας. Αυτό που συνέβη σε αυτήν την περίοδο που η ανθρωπότητα χρειαζόταν περισσότερο την αλληλεγγύη, έχει γίνει ένα παράδειγμα που αποκαλύπτει το άσχημο πρόσωπο του σημερινού παγκόσμιου συστήματος».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline