Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  11:06:47

Αθλιότητες και προκλήσεις της 65χρονης Μαντόνα: Η άλλοτε «ελαφρά βασίλισσα της ποπ», ποζάρει ως Ιησούς σε έναν... γυναικείο Μυστικό Δείπνο. Και άθλια μίμηση της Παναγίας. Κύριο

Σε άλλες φωτογραφίες με σκοπό τη δημοσιότητα η ξεπεσμένη και παρωχημένη απαθανατίστηκε ως Παναγία που κλαίει, με σπαθιά να της τρυπούν την καρδιά.

1.Η γηραιά Μαντόνα τον τελευταίο καιρό δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό της με τις επιλογές της, που προκαλούν ποίκιλες αντιδράσεις και σχόλια.

Αυτή τη φορά η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια, «έντυσε» με το πρόσωπό της το εξώφυλλο τριών διαφορετικών εκδόσεων του «Vanity Fair» στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία. Πιο συγκεκριμένα, η «βασίλισσα» της ποπ έγινε το κεντρικό πρόσωπο του ετήσιου Icon Issue του περιοδικού, που γιορτάζει τους θρύλους που συμβάλλουν στη διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτισμού.

Στο εξώφυλλο η τραγουδίστρια ποζάρει, ως Παναγία που κλαίει, με σπαθιά να της τρυπούν την καρδιά, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία υποδύεται τον Ιησού, σε έναν... γυναικείο Μυστικό Δείπνο.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μία εκτεταμένη γκάμα εικόνων, που δημιουργήθηκαν από τους φωτογράφους Luigi & Iango. Σκοπός της εν λόγω φωτογράφισης είναι να παρουσιαστούν οι «αξίες που υπερασπίστηκε η διάσημη τραγουδίστρια σε όλη την καλλιτεχνική της διαδρομή και μέσα από την εικονογραφία της».
για ακόμα μία φορά

2ς.Ξέφυγε ξανά η Μαντόνα και δημιούργησε πανικό. Το απόλυτο είδωλο της pop μουσικής φωτογραφήθηκε ως «Ιησούς» στο Μυστικό Δείπνο για το ιταλικό Vaνity Fair και άναψε «φωτιές».
Στο στιγμιότυπο τη βλέπουμε να στέκεται όρθια σε ένα μεγάλο τραπέζι, φορώντας ένα λευκό φόρεμα και έναν κόκκινο μανδύα. Κοιτάζοντας ψηλά έχει τα χέρια της προς τον ουρανό, σαν να προσεύχεται, ενώ από κάτω της στέκονται μοντέλα.
Η έμπνευση των φωτογράφων Luigi and Iango «γεννήθηκε» ως φόρος τιμής για τα 40 χρόνια καριέρας της. Μάλιστα, η Μαντόνα χθες ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία της.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συμβολική φωτογράφιση όπου η ομορφιά της εικόνας μπορεί να ειπωθεί ταπεινά μέσα από ισχυρά θέματα που σημάδεψαν το εξαιρετικό αφοσιωμένο, πνευματικό ταξίδι μιας δυνατής γυναίκας που είναι σε θέση να προκαλεί τον εαυτό της. Μια γυναίκα που δεν παύει ποτέ να εμπνέει, να προκαλεί, να σε κάνει να σκέφτεσαι και να κινεί τον κόσμο προς τα εμπρός μέσα από την ανεκτικότητα, το φως της αγάπης και τη δέσμευση», έγραψαν στο Instagram οι φωτογράφοι.

Η Μαντόνα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε για το concept: «Ήταν μια πρόταση από τους Luigi & Iango και σκέφτηκα ότι ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, ένας τρόπος να ενσταλάξω μια αποκλειστικά γυναικεία ενέργεια σε μια κόσμο που παραδοσιακά φανταζόταν και αντιπροσωπεύεται μόνο από άνδρες. Γύρισα λοιπόν τα τραπέζια και μου άρεσε η ιδέα να παίξω με μια αντίφαση που δεν ήταν καθόλου αντίφαση».
Επίσης, αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη νίκη στη ζωή της είναι τα παιδιά της, ενώ στην καριέρα της το γεγονός ότι εξακολουθεί να κάνει καριέρα.

«Ξόδεψα όλο μου το χρόνο, όλη μου την ενέργεια παλεύοντας και δουλεύοντας για πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν καν να φανταστούν ή με δυσκολία να πιστέψουν. Τι μου κόστισε; Απουσία ξεκούρασης, εγκατάλειψη της ασφάλειας, τέλος κάθε χαλάρωσης, αντίο σε μια άνετη ζωή, έλλειψη ύπνου, μηδενική ψυχική ηρεμία, αδυναμία να περάσω χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπώ. Ωστόσο, αυτό ήταν το ταξίδι που έπρεπε να κάνω. Ωστόσο, αυτό ήταν το κόστος που αποφάσισα να πληρώσω. Και επιτρέψτε μου να είμαι σαφής: το πλήρωσα μέχρι την τελευταία δεκάρα», συμπλήρωσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline