Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:35:57

Σενάρια για πρόταση μομφής – «Ας τολμήσουν, περιμένουμε...», απαντούν Μητσοτάκης και Μαξίμου. Βέβαιοι ότι θα συγκεντρώσουν και πάλι 158 βουλευτές με αντεπίθεση για Καλογρίτσα και άλλα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωση ότι προβεί σε καταγγελίες σήμερα στη Βουλή, ενώ ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει το πρόγραμμα του με περιοδεία στη Κρήτη.

Νέος, ανώτερος, οξύτερος βαθμός πόλωσης και κομματικής αντιπαράθεσης,Για «παραλήρημα» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, αναφορικά με το θέμα των υποκλοπών και την επιστολή Ράμμου.
«Με το αποψινό παραλήρημα του κ. Τσίπρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο ολοκληρώθηκε η μεθόδευση που μήνες τώρα

βρίσκεται σε εξέλιξη», σημείωσε ο κ. Οικονόμου, προσθέτοντας ότι «με υλικό που εδώ και καιρό έχουν στην διάθεση τους ρυπαρά δίκτυα, προχωρά σε ατεκμηρίωτα, ευφάνταστα και πλήρως αναληθή συμπεράσματα».

«Πρόταση μομφής τώρα»

Ο Γιάννης Οικονόμου, μάλιστα, τονίζοντας πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια», καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να «τολμήσει να προβεί σε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης», λέγοντας πως «εκεί θα τα συζητήσουμε όλα».
Και προσέθεσε: «Όλα! Πώς ήταν η Ελλάδα με πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα και πώς είναι σήμερα.
»Το κράτος δικαίου, που επί των ημερών του αφέθηκε στα χέρια κάτι μαρτύρων σαν τον 'Μάξιμο Σαράφη', που συνελήφθη σήμερα για απάτη.
»Τις ένορκες καταθέσεις για σακούλες με χρήματα που πήγαιναν στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Α2 και τις κυπριακές offshore.
»Τις αθλιότητες για την δήθεν νεκρή Μαρία.
«Αυτά και πολλά ακόμα. Περιμένουμε λοιπόν».

Νέα σενάρια για πρόταση μομφής

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Αλέξης Τσίπρας, που αύριο, Τετάρτη, θα λάβει τον λόγο στη Βουλή – σε νομοσχέδιο για την Υγεία που θα συζητείται στην Ολομέλεια – και θα καταγγείλει όσους προσπαθούν να εμποδίσουν την έρευνα στην υπόθεση των υποκλοπών, δέχεται ήδη προτάσεις για κατάθεση πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, εάν αποφασίσει κάτι τέτοιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το πιθανότερο είναι να το πράξει κλείνοντας την παρέμβασή του αύριο στη Βουλή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline