Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  12:52:55

Υποκλήθηκε στο μεγαλείο του Τζόκοβικς και εκείνος στο σπουδαίο μέλλον του 22χρονου Τσιτσιπά: «Είναι θέμα χρόνου να κερδίσει Grand Slam». Κύριο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν δέχτηκε τον τίτλο του GOAT και μίλησε για τη νέα γενιά του τένις.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να έχει 2 αποτυχημένες προσπάθειες σε τελικούς Grand Slam αλλά ο τενίστας που τον κέρδισε και στις δύο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, πιστεύει ότι είναι θέμα χρόνου να κερδίσει έναν major τίτλο.

«Σίγουρα ο Στέφανος θα τα καταφέρει, είναι θέμα χρόνου να κερδίσει Slam. Εγώ και ο Rafa σίγουρα θα προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε τους νεότερους από το να κερδίσουν Slams για λίγο καιρό ακόμα! Αλλά είναι αναπόφευκτο. Υπάρχουν ακόμα ο Αλκαράθ, ο Σίνερ, ο Αλιασίμ είναι πολύ δυνατοί και θα μας κερδίσουν σε διαφορετικά τουρνουά, σε διαφορετικές επιφάνειες σε όλο τον κόσμο. Το τένις είναι σε καλά χέρια» είπε στο Channel 9 o Νόλε.

O Σέρβος τενίστας ρωτήθηκε εάν είναι ο GOAT του αθλήματος και απάντησε: «Μη με βάζετε σ' αυτή τη θέση. Πρώτον, νιώθω τόσο ευλογημένος και προνομιούχος και μόνο που είμαι σ' αυτή τη συζήτηση. Δεύτερον, πραγματικά θαυμάζω και σέβομαι την ιστορία του αθλήματος και όλους τους θρύλους που διαμόρφωσαν αυτόν τον δρόμο για να είμαστε εμείς σήμερα εδώ. Είναι δύσκολο να κάνουμε συζήτηση γι' αυτό, γιατί κάθε γενιά ήταν διαφορετική.

Πριν από 30-40 χρόνια, τα 3 από τα 4 Grand Slams παιζόντουσαν στο γρασίδι και οι ρακέτες ήταν ξύλινες. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, τα πράγματα έχουν αλλάξει και είναι δύσκολο να συγκρίνουμε διαφορετικές γενιές. Εγώ νιώθω ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ και αν ο κόσμος με βλέπει ως έναν από τους καλύτερους παίκτες που έπαιξαν ποτέ αυτό το άθλημα, είμαι πολύ ευγνώμων».

Δεν είχε κέφια στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open αλλά δεν τα έβαψε και μαύρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας εξήγησε πως ηττήθηκε και τόνισε ότι δεν το βάζει κάτω και θα συνεχίσει να κυνηγάει τα όνειρά του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline