Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  14:35:47

Το πικρό αντίο της μοναξιάς από τις συντρόφους- αρραβωνιαστικιές των δύο Ικάρων. Με πολύχρονο δεσμό και ετοιμασίες για γάμο και δημιουργία οικογένειας. Ποιες είναι. Κύριο

Οι κακότυχες γυναίκες των δύο κακότυχων πιλότων που τις ένωσε η άθλια μοίρα – Έχασαν τους συντρόφους τους ,σε μία στιγμή, καθώς χάθηκαν και οι δύο μαζί.

Η Ζωή και η Μαρία, δύο γυναίκες που τις ένωσε η μοίρα. Η μία, σύντροφος του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα και η άλλη, αρραβωνιαστικιά του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, πιλότου, του μοιραίου F-4 Φάντομ που κατέπεσε στην Ανδραβίδα το πρωί της Δευτέρας 31/1. Έχασαν τους συντρόφους τους σε μία στιγμή και μαζί τα όνειρα που έκαναν μαζί τους.

Η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη έφτασε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Νευροκοπίου υποβασταζόμενη και κρατώντας μία κοινή φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της. «Για τον ήρωά μου, καλό ταξίδι... Η Μαρία σου». Αυτά ήταν τα λόγια που γράφτηκαν στο στεφάνι με το οποίο θέλησε η νεαρή γυναίκα να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της. Όπως αποκάλυψε οικογενειακός φίλος τους στο Star, το ζευγάρι θα παντρευόταν σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2023...

Συντετριμμένη και η σύντροφος του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα χθες, στο τελευταίο «αντίο». Η νεαρή κοπέλα έκανε σχέδια με τον αγαπημένο της, όμως χθες αποχαιρέτησε τον σύντροφό της για τελευταία φορά.

Στάθης Τσιτλακίδης: Όταν ο πιλότος ερωτεύτηκε την λογοθεραπεύτρια στην Πάτρα

Ο πιλότος από το Νευροκόπι και η Μαρία γνωρίστηκαν πριν από περίπου 7 χρόνια όταν εκείνος τοποθετήθηκε στην 338η Μοίρα, της 117 Πτέρυγας Μάχης στην Ανδραβίδα

Με μια φωτογραφία στα χέρια, από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της, στο πλευρό του πιλότου της Στάθη Τσιτλακίδη, η λογοθεραπεύτρια Μαρία Κίμογλου προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον εφιάλτη που ζει τα τελευταία 48ωρα, καθώς τα όνειρα για οικογένεια κι ένα κοινό μέλλον με τον άνθρωπος της, έσβησαν για πάντα με τον χαμό του.

Ο πιλότος από το Νευροκόπι και η λογοθεραπεύτρια γνωρίστηκαν πριν από περίπου 7 χρόνια στην Πάτρα, όταν λίγο διάστημα μετά την Σχολή Ικάρων εκείνος τοποθετήθηκε στην 338η Μοίρα, της 117 Πτέρυγας Μάχης στην Ανδραβίδα.

Από την πρώτη τους κιόλας γνωριμία στην αχαϊκή πρωτεύουσα, η οποία αποτελεί μόνιμο τόπο κατοικίας της οικογένειας Κίμογλου, ο Στάθης Τσιτλακίδης και Μαρία κατάλαβαν πως έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους με αποτέλεσμα όχι μόνο να αποφασίσουν να γίνουν ζευγάρι, αλλά με τα χρόνια που κύλησαν, να κάνουν όνειρα και για μια κοινή ζωή.

Τα δυο παιδιά απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ κάθε φορά που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους το επέτρεπαν, έκαναν διάφορες εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό με αγαπημένο τους προορισμό τις Σπέτσες. Στις προσωπικές τους σελίδες στο Facebook και οι δυο έχουν μοιραστεί κάποιες φωτογραφίες από τα ταξίδια τους αυτά, όπως από την Μύκονο, τις Σπέτσες, τον Πόρο την Κεφαλλονιά, την Ρώμη, την Βουδαπέστη.

Ανάμεσα σε αυτά που τους ένωναν εκτός από τον νεανικό έρωτα και την αγάπη, ήταν και τα κοινά χαρακτηριστικά που έφεραν και οι δυο στις προσωπικότητες τους, με αποτέλεσμα ο ένας να γνωρίζει σχεδόν πάντα τις επιθυμίες και τα θέλω του άλλου. Τόσο ο Στάθης όσο και η Μαρία είναι μέλη αγαπημένων και δεμένων οικογενειών κι αυτό επιθυμούσαν και οι δυο για την μετέπειτα ζωή τους.

Στον γάμο μάλιστα της μεγαλύτερης αδελφής της Μαρίας, Νάνσυς τον Αύγουστο του 2021 ο Στάθης Τσιτλακίδης ήταν εκεί στο πλευρό της, όπως έκανε πάντα και χαιρόταν με την χαρά της. Λίγο διάστημα μετά εκείνος πήρε την απόφαση να την αρραβωνιαστεί, ενώ όπως έγινε γνωστό τα δύο παιδιά προετοίμαζαν τον γάμο τους μέσα στην χρονιά.

Ευστάθιος Τσιτλακίδης: Η στιγμή που η αρραβωνιαστικιά του καταρρέει πάνω από τον τάφο του σμηναγού

Είχαν αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο και ετοίμαζαν τον γάμο τους

Ο τραγικός επίλογος του άτυχου νεαρού σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη γράφτηκε στο Νευροκόπι, όπου σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε η κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που συνετρίβη στην Ανδραβίδα.

Φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο «αντίο» στον σμηναγό ενώ τραγική φιγούρα η σύντροφός του με την οποία ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Η Μαρία, όπως φαίνεται κατέρρευσε πάνω από τον τάφο του αγαπημένου της, την ώρα που τον αποχαιρετούσε. Η νεαρή γυναίκα καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής, κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της τη φωτογραφία τους από τον αρραβώνα τους και ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Το νεαρό ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο και ετοίμαζαν τον γάμο τους.

Στην εξόδιο ακολουθία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ– Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμενη από τον τομεάρχη Άμυνας, Θοδωρή Δρίτσα, τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Χρήστο Χριστοδούλου και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης Θεόφιλο Ξανθόπουλο, ο επικεφαλής της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Της πομπής που μετέφερε τη σορό του άτυχου σμηναγού στον ιερό ναό Παμμεγιστών Ταξιαρχών, στον Γρανίτη Δράμας, προπορευόταν αξιωματικός - συνάδελφός του, που κρατούσε το ξίφος και το πηλήκιό του και ο οποίος τον Οκτώβριο θα γινόταν κουμπάρος στον γάμο του.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του 31χρονου πιλότου, η οποία, καθώς προχωρούσε προς την εκκλησία ψιθύριζε «ψηλά, ψηλά» και κοίταζε τον ουρανό. Στις 10 έφτασε και η σύντροφος του αδικοχαμένου πιλότου, κρατώντας μία φωτογραφία του στα χέρια της.

Η οικογένεια αποφάσισε να μοιράσει στην κηδεία μπομπονιέρες με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα, καθώς ο 31χρονος πιλότος ετοιμαζόταν να παντρευτεί τη σύντροφό του, Μαρία, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline