Σάββατο 20 Απριλίου 2024  07:59:44

Νέα δήλωση της κ.Πόπης Τσαπανίδου, σοβαρότατα: «Ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι αυτός που το βάζει στα πόδια,....... τρέμοντας τη σύγκριση με τον Αλ.Τσίπρα». Κύριο

Όλο και περισσότερο ακραίες, υπερβολικές στην πολιτική τους απήχηση και πειστικότητα οι δοξαστικές αναφορές της νέας εκπροσώπου στον Αλέξη Tσίπρα και απαξιωτικές απολύτως για τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Ν Δ.

ΑΥΓΗ.«Το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία» τονίζει η Πόπη Τσαπανίδου

«Πυρά» προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, με αφορμή συνέντευξή του, εξαπέλυσε με δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου.
Ειδικότερα, η κ. Τσαπανίδου σημειώνει ότι «το δίλημμα «Μητσοτάκης ή Τσίπρας» το θέτουμε επτά χρόνια τώρα, με συνεχείς προσκλήσεις σε τηλεμαχία» και τονίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι αυτός που το βάζει στα πόδια τρέμοντας τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα».
«Η κλεψύδρα, όμως, άδειασε. Σύντομα οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση στις κάλπες και θα φέρουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα» κατέληξε λέγοντας η εκπρόσωπος της Κουμουνδούρου.

2.Πόπη Τσαπανίδου: «Θράσος Μητσοτάκη να μιλά για περιφρόνηση της Δημοκρατίας, να έρθει αύριο σε debate»

Η Πόπη Τσαπανίδου ξεκαθάρισε πως «νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει» η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Σε debate με τον Αλέξη Τσίπρα κάλεσε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Απαντώντας στις δηλώσεις Μητσοτάκη από τον Μαραθώνα, όπου ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας την απόφαση Τσίπρα να απόσχει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «αφήσει τα ψευτοεπικοινωνιακά νταηλίκια και να έρθει να συγκριθούμε», η κυρία Τσαπανίδου τού απάντησε πως «αν θέλει συγκρίσεις και διάλογο μπορεί να τον έχει. Αύριο κιόλας! Ας έρθει σε μια τηλεμαχία».

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «επτά χρόνια τώρα, το αποφεύγει».
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης που περιφρονεί τη Δημοκρατία, που άκουγε το μισό πολιτικό σύστημα και τους αρχηγούς της Άμυνας χωρίς να εξηγήσει το γιατί, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για περιφρόνηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!».
«Ο κ. Μητσοτάκης πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια»
Και αφού τον κάλεσε σε τηλεμαχία, ξεκαθάρισε πως «νομιμοποίηση της εκτροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει».

«Όσο για τα προβλήματα των πολιτών, το θυμήθηκε πολύ αργά», σχολίασε, προσθέτοντας πως «ενάμισι χρόνο τώρα κάνει πλάτες στα καρτέλ, πριμοδοτεί την αισχροκέρδεια».
«Πολύ σύντομα οι πολίτες θα του δώσουν την απάντησή τους», κατέληξε στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline