Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  06:39:13

Δεν βοήθησε η τελευταία θεραπεία. Ήταν καλπάζων καρκίνος. Έφυγε από τη ζωή, νοσηλευόμενος ο βουλευτής Χανίων Μανούσος Βολουδάκης, που πάλεψε με δύναμη και αισιοδοξία. Κύριο

Η τελευταία του δήλωση για τη μάχη που έδινε.– Η ανακοίνωση της Ν.Δ.

1.Ο 57χρονος βουλευτής Χανίων της ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης, εφυγε απο τη ζωη ηττημενος απο τον καρκίνο, ενω 4 μερες πριν χαιρέτησε με επιστολή του την εκδήλωση της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του τα Χανιά.
«Σήμερα έχουμε πολλά όπλα στη μάχη κατά του καρκίνου. Κάθε μέρα έχουμε και περισσότερα. Ήδη πολλές μορφές είναι ιάσιμες ή αντιμετωπίζονται ως χρόνιες παθήσεις. Για αυτό έχει μεγάλη σημασία να δώσουμε ελπίδα στους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Κάθε μέρα που κερδίζεται, μας φέρνει πιο κοντά στη νίκη. Πολιτεία, κοινωνία κι ο καθένας κι η κάθε μια ξεχωριστά, πρέπει να μεταδίδουμε διαρκώς αυτό το ελπιδοφόρο μήνυμα», είχε αναφέρει.

Η μάχη με τον καρκίνο που έδινε ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν σύντομη με τον ίδιο να μοιράζεται κατά καιρούς τις σκέψεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Κάποια στιγμή έρχεται η ανατροπή το είχε έγινε και με εμένα. Όταν διαγνωστεί κάποιος με καρκίνο η πρώτη αντίδραση είναι πολλαπλό σοκ, προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό. Έχουμε όλοι στο μυαλό μας τον καρκίνο ως θανατική καταδίκη. Είναι κάτι δύσκολο να το διαχειριστείς σε πρώτη φάση όμως σήμερα μπορούμε να πούμε πως δεν είναι καταδίκη. Αυτή η ασθένεια αφορά ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού με τον α ή β τρόπο. Δεν είναι μόνο η φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται αλλά και αισιοδοξία, ελπίδα και πίστη ώστε να ξεπεράσεις ή να νικήσεις το πρόβλημα», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

Η ανακοίνωση της Ν.Δ

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με οδύνη τον βουλευτή Χανίων Μανούσο Βολουδάκη, έναν άξιο πολιτικό, έναν ακέραιο άνθρωπο και έναν πολύτιμο αγωνιστή της παράταξής μας.Με σπουδές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακό στην Πολιτική Οικονομία από το Πανεπιστήμιο του Έσσεξ, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως οικονομολόγος.

Εξελέγη βουλευτής Χανίων με τη Νέα Δημοκρατία το 2007, το 2012 και το 2019. Διετέλεσε επίσης Γενικός Γραμματέας Εμπορίου στο Υπουργείο Ανάπτυξης από το 2005 έως το 2006 και Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης την περίοδο 2012-2013.Στην οικογένειά του απευθύνουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η γενναιότητα και το ήθος του Μανούσου Βολουδάκη θα λείψουν από τη δημόσια ζωή. Θα αποτελούν, ωστόσο, πάντα οδηγό για όλους εμάς στην επιδίωξή μας να ενώσουμε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες για να πετύχουμε την καλύτερη εκδοχή της Ελλάδας. Λόγω της απώλειας του Μανούσου Βολουδάκη, αναβάλλονται όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας μέχρι και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου».

Ντόρα Μπακογιάννη: Συντετριμμένη από τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη

«Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών μετά από μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη σε στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, όπως η Ντόρα Μπακογιάννη.
Μάλιστα η Ντόρα Μπακογιάννη με ανάρτησή της στα social media εμφανίστηκε συντετριμμένη από τον απροσδόκητο χαμό του βουλευτή Χανίων της ΝΔ.
Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συγκλονίζει αναφέροντας πως όλοι είχαν πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Συγκινεί η Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γύριζα με μια βαλίτσα στο χέρι...»
Ακόμα η Ντόρα Μπακογιάννη εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του, καθώς και στη σύζυγό του Σέβη και στα τρία παιδιά του, τονίζοντας πως ο εκλιπών αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Αναλυτικά η ανάρτηση
«Βαθιά συντετριμμένη, από τον απροσδόκητο χαμό του Μανούσου Βολουδάκη. Είχαμε όλοι πιστέψει ότι η τελευταία θεραπεία θα είχε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ο συνάδελφος και φίλος Μανούσος Βολουδάκης υπήρξε επί πολλά χρόνια εξαιρετικός εκπρόσωπος του λαού των Χανίων. Μέχρι και πριν ένα μήνα έδινε μάχες στη βουλή για τα συμφέροντα των Χανιωτών. Αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, για την οικογένειά του, την οικογένεια της ΝΔ αλλά και ολόκληρο το λαό των Χανίων. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου στην σύζυγό του Σέβη, στα τρία του παιδιά, και σε όλη την οικογένειά του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline