Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  08:51:15

Δεν πρόλαβε να πάρει τα 9,9 εκατ. επιχορήγηση με κεφάλαιο... 4.000 ευρώ. Ως εγκέφαλος εγκληματικής οργάνωσης ελέγχεται ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής-παραγωγός για ΑLPHA και MEGA. Τέσσερα κακουργήματα. Κύριο

Με γνωμοδότηση 80 σελίδων, ο κ. Βουρλιώτης ζητεί τόσο σε βάρος του τηλεοπτικού παραγωγού όσο και των άλλων εμπλεκομένων, να ασκηθεί ποινική δίωξη, για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ υπάρχουν και εμπλεκόμενα πρόσωπα τα οποία μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί γνωστή η ταυτότητά τους, καθώς κινούνται παράνομα στο εξωτερικό.

Ο τηλεοπτικός παραγωγός οφείλει στο Δημόσιο από φόρους κ.λπ., άνω των 20 εκατομμύριων ευρώ περίπου.

1.Στα δίχτυα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής φανταιζίστικων τηλεοπτικών εκπομπών Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Με δεξί χέρι και γενικό υπεύθυνο Αλβανό πολίτη.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επικεφαλής της αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης, δέσμευσε όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία (τραπεζικοί λογαριασμοί, ακίνητα, κ.λπ.) του γνωστού Έλληνα τηλεοπτικού παραγωγού και τηλεπαρουσιαστή, όπως δέσμευσε και τα περιουσιακά στοιχεία 7 φυσικών προσώπων και εμπλεκομένων εταιρειών (συνολικά οι δεσμεύσεις ανέρχονται στις 20).

Ακόμη, με γνωμοδότηση 80 σελίδων, ο κ. Βουρλιώτης ζητεί τόσο σε βάρος του τηλεοπτικού παραγωγού όσο και των άλλων εμπλεκομένων, να ασκηθεί ποινική δίωξη, για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ενώ υπάρχουν και εμπλεκόμενα πρόσωπα τα οποία μέχρι τώρα δεν έχει καταστεί γνωστή η ταυτότητά τους, καθώς κινούνται παράνομα στο εξωτερικό. Ο τηλεοπτικός παραγωγός οφείλει στο Δημόσιο από φόρους κ.λπ., άνω των 20 εκατομμύριων ευρώ περίπου.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμα 7 άτομα μεταξύ των οποίων μία δικηγόρος, ένας λογιστής αλλά και ένα ακόμη πρόσωπο, που φέρεται ο πιό στενός συνεργάτης του, Αλβανός στην καταγωγή και είναι ήδη προφυλακισμένος για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.
Ακόμα, θα ελεγχθούν οι εκπρόσωποι των εταιρειών, τουλάχιστον 15 εταιρειών που είχε συστήσει ο Ν. Κοκλώνης μέσω των οποίων φέρεται να έχει προκληθεί ζημιά στο δημόσιο που αγγίζει τα 30 εκ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ό,τι με αφορμή αυτές τις εξελίξεις λαμβάνει διαστάσεις ακόμη μεγαλύτερης πρόκλησης το γεγονός ότι πρόσφατα στον εν λόγω κύριο και συγκεκριμένα σε μονοπρόσωπη εταιρεία με κεφάλαιο 4.000 ευρώ εγκρίθηκε επιδότηση 9 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος η εν λόγω επιδότηση μπλοκαρίστηκε, με ενέργειες του προέδρου της Αρχής, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, πριν εκταμιευτούν τα χρήματα.

-.Συνεχίζεται η προβολή των εκπομπών παραγωγής Barking Well στον Alpha.

Ο σταθμός δεν σκοπεύει να αναβάλει κάποια εξ αυτών και έχει αποφασίσει να προβληθεί η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Super Κατερίνα» αύριο το πρωί στις 10, αλλά και το μουσικό σόου του Σάββατου «Just the two of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

|
2.Γεωργιάδης: Η απάντηση στον Πολάκη για την επιχορήγηση της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη

«Το επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας "BARKINGWELL PROGRESS" υπήχθη στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων τηρώντας τους όρους και τα κριτήρια του νόμου», αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντώντας σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για την επιχορήγηση που έλαβε η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, «Barkingwell Progress». Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης «εταιρεία με 4.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο εγκρίνεται να χρηματοδοτηθεί για πρόγραμμα ύψους 9 εκατ. ευρώ».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΟΚΛΩΝΗ

dfde33

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline