Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  10:44:10

Παντσέρι για Καϊλή: Πήρε 250.000 ευρώ από το Κατάρ για να εκλεγεί Eυρωβουλευτής στην Ελλάδα το 2019. Δημητρακόπουλος επιβεβαιώνει, όμως τονίζει... «είναι απλό πλημμέλημα». Κύριο

Δεν το διάψευσε και για ορισμένους εμμέσως το επιβεβαίωσε. Αν πήρε αυτά τα χρήματα, είναι χρήματα τα οποία αφορούν παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος υποστήριξε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή κ. Δημητρακόπουλος, αν και χαρακτηρίζει απολύτως αναξιόπιστο τον καταγγέλλοντα πρώην Ιταλό Ευρωβουλευτή, συνεργαζόμενο με την Βελγική Αστυνομία.


Νέες πολύ σημαντικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με Qatargate, καθώς ο Αντόνιο Παντσέρι, στο πλαίσο της συνεργασίας του με βελγικές αρχές, κατέθεσε ότι η Εύα Καϊλή έλαβε από το Κατάρ 250.000 ευρώ για την προεκλογική της εκστρατεία το 2019.

Tiς νέες αποκαλύψεις επιβεβαίωσε και ο συνήγορος της προφυλακισμένης Εύας Καϊλή, ο οποίος μιλώντας στο OPEN υποστήριξε ότι αν όντως πήρε τα χρήματα η Εύα Καϊλή, τότε πρόκειται για παράβαση σε βαθμό πλημμελήματος που θα πρέπει να εκδικαστεί στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο Παντσέρι είπε ότι «το 2019 έγινε μία συζήτηση παραμονές ευρωεκλογών στο Κατάρ, όπου αποφασίστηκε η προεκλογική χρηματοδότηση τριών υποψηφίων ευρωβουλευτών μεταξύ των οποίων απ' ό,τι άκουσε και η κυρία Καϊλή και εκ των υστερών έχει ακούσει ότι δόθηκε αυτή η προεκλογική ενίσχυση».

«Αν λοιπόν πήρε αυτά τα χρήματα, είναι χρήματα που αφορούν παράβαση ειδικής διάταξης σε βαθμό πλημμελήματος. Αρμόδια είναι η ελληνική δικαιοσύνη και όχι η βελγική αν είναι αληθές αυτό που λέει» σημείωσε ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.
Ταυτόχρονα, μεγάλη σημασία έχει ότι ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε την γνησιότητα του δημοσιεύματος του Politico, το οποίο εμφανίζει την Εύα Καϊλή, ως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση Qatargate.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline