Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  12:39:19

Ο Βαγγ. Μαρινάκης εξοργισμένος και διπλά καταγγελτικός για την ισοπαλία και κατά Μητσοτάκη – «Ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα, στραβή κυβέρνηση!» Κύριο

«...Απόδειξη του νέου σφαγιασμού στο Καραϊσκάκης από το σούργελο τον Πορτογάλο Πινέιρο, ο οποίος εργάζεται μόνο για την Μπαλταική ΕΠΟ, είναι ότι πολλά πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια εικόνα.

Να αποχωρεί διαιτητής από το γήπεδο με συνοδεία ΔΕΚΑ αστυνομικών. Και να πηγαίνει στο αεροδρόμιο με βαν με φιμέ τζάμια και με περιπολικά μπρος πίσω και αστυνομικούς μοτοσικλετιστές να τον συνοδεύουν για να γλιτώσει την δίκαιη κατακραυγή του κόσμου του Ολυμπιακού!!! Γιώργος Κοντονής»

1. Νέες απαξιωτικές και επιθετικές δηλώσεις του Βαγγέλλη Μαρινάκη, διπλά οργισμένου και πάλι.. Σφοδρά παράπονα εναντίον του πρωταθλήματος και της ελληνικής κυβέρνησης διατύπωσε ο Ολυμπιακός μετά την χθεσινή ισοπαλία 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την ακύρωση ενός τέρματος και την «εμπαθή, άθλια διαιτησία από Πορτογάλο διαιτητή, εκλεκτό της φαύλης ΕΠΟ» ,μέσα σε κλίμα δυσφορίας και έντασης αλλά με υποδειγματική ψυχραιμία των οπαδών του.

Μετά τον αγώνα οι ερυθρόλευκοι με πύρινη ανακοίνωση τους καταφέρθηκαν εναντίον της διαιτησίας του Πορτογάλου ρέφερι Ζοάο Πινέιρο ο οποίος ακύρωσε το γκολ του Βρουσάι στο 90′ ως οφσάιντ, επιτέθηκαν στην Super League και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.
H τελευταία επίθεση μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί και μαρτυρά την οργή και τις διαθέσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον τρόπο που αντέδρασε σε μια ακόμα καταφανέστατη αλλοίωση ενός αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αλλά και του Πρωταθλήματος συνολικά και προστάτεψε την ομάδα.

Ο κόσμος μας δεν αντέδρασε από αηδία με ό,τι είδαμε να συμβαίνει για μια ακόμα φορά.
Διαιτητές στο χορτάρι και στο VAR που ελέγχουν χειρουργικά φάσεις για να αδικήσουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και να ευνοήσουν τους αντιπάλους του! Αυτή τη φορά ανακάλυψαν οφσάιντ, φάουλ που δεν υπήρχαν, κάρτες που χαρίστηκαν... Την άλλη φορά θα βρουν κάτι άλλο!

Πλέον ξέρει όλη η Ελλάδα τι έχει συμβεί. Θα συνεχίσουμε με πικρό χαμόγελο να τα δίνουμε όλα μέχρι την τελευταία αγωνιστική, οι παίκτες μας, ο κόσμος μας, όλοι μαζί ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ! Είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και γεννηθήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ.
Υγ.: Το Πρωτάθλημα αυτό είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών και το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

"Είμαι Ολυμπιακός – Εξυγίανση στο ποδόσφαιρο με το VAR"

Την περασμένη Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο "Ράδιο Ζυγός" των Τρικάλων.
Εκεί, υπενθύμισε ότι είναι Ολυμπιακός, ενώ όπως είπε, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως αυτό με τη χρήση του VAR.

"Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.Έχουν γίνει βήματα και στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου σημαντικά, νομίζω και στην ποιότητα και στη διαιτησία και μπορούν να γίνουν και με το VAR. Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Η κόντρα Μητσοτάκη – Μαρινάκη, έρχεται σε μια κρίσιμη προεκλογική περίοδο.

Οι δύο άντρες είχαν συγκρουστεί σφόδρα τον περασμένο Νοέμβριο για το ποδόσφαιρο και τις υποκλοπές, ωστόσο ύστερα από παρέμβαση κορυφαίου δημοσιογράφου – αρθρογράφου που έχει άριστες – προνομιακές επαφές και με τις δύο πλευρές οι δίαυλοι αποκαταστάθηκαν και οι άλλοτε κουμπάροι – κολλητοί τα ξανά βρήκαν.

Λέτε τώρα η ρήξη να είναι οριστική; Και αν ναι, σε ποιον θα κοστίσει περισσότερο; Στον Μητσοτάκη που επιθυμεί να επανεκλεγεί πρωθυπουργός ή στον Μαρινάκη που έχει πολλές και ανοιχτές δουλειές με τις οποίες ασχολείται;

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline