Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  12:19:52

Ο Χανιώτης κεντροδεξιός δημοσιογράφος Δημ. Καμπουράκης προβλέπει για τον συμπατριώτη του Π. Πολάκη: Έκανε ηρωική έξοδο, γιατί δεν θα εκλεγόταν πάλι στο νομό Χανίων. – Θα φτιάξει δικό του κόμμα εάν διαγραφεί-αποκλεισθεί. Κύριο

«Δεν κάνει τίποτα θυμικό, όλα είναι υπολογισμένα» τόνισε για τον βουλευτή Χανίων ο δημοσιογράφος.

1.Την εκτίμησή του για το βαθύ και σκόπιμο, καλά μελετημένο σκεπτικό πίσω από τις ενέργειες Πολάκη εξέφρασε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ένας από τους δημοσιογράφους που συμπεριλαμβάνονταν στην «προκήρυξη» του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προκάλεσε σάλο το Σάββατο. Με ευρύτερη εκτίμηση ως δημοσιογράφος σχολιαστής της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, θεωρούμενος ως επίλεκτος-επίμονος στόχος της ηγεσίας της ΝΔ( Μητσοιτάλης, Μπακογιάνηη) να πολιτευθεί στον νομό Χανίων.

Αναφερόμενος στο θέμα του Κρητικού βουλευτή, τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας παράπεπεμψε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, δρομολογώντας τη διαγραφή του, σημείωσε πως ο Πολάκης ήξερε ποιες θα ήταν οι συνέπειες της ανάρτησής του και πως ουσιαστικά «έκανε ηρωική έξοδο».

«Έφυγε μόνος του γιατί -προσωπικά πιστεύω – ότι μετά τη ρήξη της περασμένης εβδομάδας, ο κομματικός μηχανισμός στα Χανιά θα ήταν υπέρ του (πρώην υπουργού και καθηγητή) Γ. Σταθάκη, ο οποίος ήταν πολύ χαλαρός και τον έφαγε λάχανο ο Πολάκης την προηγούμενη φορά, και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει έναν βουλευτή στα Χανιά, θα έβγαινε ο Σταθάκης και ο Πολάκης θα έμενε απ' έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Σχετικά με το αν πρόκειται για ένα λάθος του Παύλου Πολάκη που «παραφέρθηκε», ο Δημήτρης Καμπουράκης εκτίμησε πως «Δεν κάνει τίποτα θυμικό ο Πολάκης. Μην ακούς ότι είναι ο αψύς. Δεν κάνει τίποτα θυμικό, όλα είναι υπολογισμένα. Η γνώμη μου είναι ότι θα φτιάξει κόμμα. Δεν πρόκειται να πάει κάτω από άλλον. Τώρα θα τα κάνει μπάχαλο στην Επιτροπή. Θα πει εγώ είμαι εκλεγμένος, στο Συνέδριο βγήκα ψηλά, θα κατεβάσει μανιφέστο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline