Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  12:23:16

Τελειώνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις, με βάση την τραγωδία των Τεμπών. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Πρώτες φήμες για φθορά ΝΔ- Μητσοτάκη, καθήλωση Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ, πτώση ΠΑΣΟΚ και αύξηση της αντισυστημικής ψήφου. Κύριο

Οι περισσότερες εισηγήσεις στο Μαξίμου από συνεργάτες και από ηγετικά κομματικά στελέχη είναι προς αναβολή των πρώτων εκλογών από την Κυριακή των Βαΐων στις 9 Απριλίου, με μετάθεση – για την αναγκαία εκτόνωση της αρνητικής συγκυρίας- προς τα τέλη Μαϊου.

1.Οι δημοσκόποι κατέγραψαν ήδη τις τάσεις στο εκλογικό σώμα μετά την τραγωδία των 57 νεκρών στα Τέμπη και τα αισθητά πλήγματα, που δέχτηκαν η Κυβέρνηση αλλά και το κλειστό οικοσύστημα Μαξίμου και η ΝΔ. Προβλημάτισαν για την πτώση που έχει προκληθεί και την κρίση εμπιστοσύνης – Θα ακολουθήσει νέος γύρος μετρήσεων σε μεγαλύτερη χρονική απόσταση από το φριχτό δυστύχημα.

Τις τάσεις στο εκλογικό σώμα ανίχνευσαν ήδη οι εταιρείες δημοσκόπησης όσο κι αν η χρονική απόσταση από την τραγωδία θεωρείται πολύ μικρή, ώστε να προκύψει έστω μια πρώτη εικόνα για τον αντίκτυπο της τραγωδίας στο πολιτικό περιβάλλον. Αυτό πάντως έχει ανατραπεί έτσι κι αλλιώς, όπως είναι φυσικό, υπό την έννοια ότι από τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου δεν υπάρχει κανένα άλλο πολιτικό θέμα στην καθημερινότητα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Έχει ήδη αποκτήσει τεράστια πολιτική δυναμική, τα περισσότερα με αρνητικό χαρακτήρα, δυσάρεστα για τα περισσότερα κόμματα και πολιτικούς αρχηγούς, με ελάχιστους ωφελημένους στο σημερινό πολιτικό σκηνικό .

2.Σύμφωνα με άριστες πληροφορίες, τελειώνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις, με βάση την κατάσταση μετά την τραγωδία των Τεμπών. Μέχρι το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Πρώτες φήμες ομιλούν για φθορά ΝΔ-Μητσοτάκη, καθήλωση Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ, πτώση ΠΑΣΟΚ και αύξηση της αντισυστημικής ψήφου..

-Οι περισσότερες εισηγήσεις στο Μαξίμου από συνεργάτες και από ηγετικά κομματικά στελέχη είναι προς αναβολή των πρώτων εκλογών από την Κυριακή των Βαΐων στις 9 Απριλίου, με μετάθεση – για την αναγκαία εκτόνωση της αρνητικής συγκυρίας- προς τα τέλη Μαίου.

Τελειώνουν σήμερα οι δημοσκοπήσεις, με βάση την τραγωδία των Τεμπών. Μέχρι το Σαββατοκύριακο υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις. Πρώτες φήμες για φθορά ΝΔ-Μητσοτάκη, καθήλωση Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ, πτώση ΠΑΣΟΚ και αύξηση της αντισυστημικής ψήφου..

-Οι περισσότερες εισηγήσεις στο Μαξίμου από συνεργάτες και από ηγετικά κομματικά στελέχη είναι προς αναβολή των πρώτων εκλογών από την Κυριακή των Βαΐων στις 9 Απριλίου, με μετάθεση – για την αναγκαία εκτόνωση της αρνητικής συγκυρίας- προς τα τέλη Μαίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline