Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:32:18

Τουρκία: Έτοιμο το ελικοπτεροφόρο πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων – «Μήνυμα στην Ελλάδα»

Η Yeni Safak αναφέρει πως «πρώτη αποστολή είναι σε Αιγαίο και Κρήτη». Το ελικοπτεροφόρο πλοίο αμφίβιων επιχειρήσεων TCG Anadolu παραδόθηκε στο τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, το αμφίβιο επιθετικό πλοίο, το οποίο κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία SEDEF, παραδόθηκε από την Προεδρία των Αμυντικών Βιομηχανιών της Τουρκίας (SSB) στη Διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων και σε λίγο καιρό αναμένεται να κάνει το πρώτο του ταξίδι.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη, η Yeni Safak αναφέρει πως «πρώτη αποστολή αποστολή είναι σε Αιγαίο και Κρήτη για να στείλει μήνυμα στην Ελλάδα».Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρει πως «ξεκινά η εγκατάσταση ηλεκτρονικών και οπλικών συστημάτων» πάνω στο πλοίο.

Προεκλογικό σκηνικό

Την ίδια ώρα, προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου φαίνεται να κερδίζει έδαφος και προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 13,6 μονάδες. Εν τω μεταξύ, η Ακσενέρ ανέφερε σε δηλώσεις της ότι οι δήμαρχοι Κωνσταντινούπολης και Άγκυρας, Ιμάμογλου και Γιαβάς, έγιναν συνοδοιπόροι του Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, επειδή έχουν δημοφιλία.
Από την πλευρά του, ο Κιλιτσντάρογλου χαρακτήρισε την Ακσενέρ γενναία λέγοντας ότι «όταν χρειαστεί χτυπάει το χέρι στο τραπέζι».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline