Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:23:24

Διαδίκτυο: Η τυφλή ερωτική επιπολαιότητα πληρώνεται ακριβά. Κύπρος - Δολοφονία: Στα social media γνωρίστηκε η άτυχη Λέσια με τον βιαστή και στραγγαλιστή της. Κύριο

Η κοπέλα είχε πάει στην Κύπρο με άδεια παραμονής, εξαιτίας της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία - Είχαν σχέση μόλις 1,5 μήνα.

Μέσω social media γνωρίστηκε πριν από περίπου ενάμιση μήνα στην Πάφο της Κύπρου η 28χρονη Λέσια Μπίκοβα με τον 31χρονο ρωσικής καταγωγής που έχει συλληφθεί από τις αρχές ως ύποπτος για τον τραγικό της θάνατο στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού.

Η 28χρονη Ουκρανή βρισκόταν στην Κύπρο από τις αρχές Ιανουαρίου, μετά από σχετική άδεια παραμονής που είχε ζητήσει και είχε λάβει την περίοδο που ζούσε στο Κίεβο, το οποίο και εγκατέλειψε, εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία. Στην Κύπρο ζούσε ήδη η μητέρα της, την οποία και επισκέφτηκε. Οι δυο γυναίκες ζούσαν μαζί στην Πάφο, ενώ τις τελευταίες 15 μέρες η νεαρή γυναίκα ήταν μόνη, καθώς η μητέρας της έπρεπε να ταξιδέψει στην Ουκρανία.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o υπεύθυνος ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Νικολάου, το ζευγάρι είχε γνωριστεί εδώ και λίγες εβδομάδες και διατηρούσε ερωτική σχέση: «H κοπέλα κατάγονταν από την Ουκρανία και ήταν 28 ετών. Φαίνεται να εγκαταστάθηκε στην Κύπρο αρχές Ιανουαρίου με ειδική άδεια που της είχε παραχωρηθεί εξαιτίας του Ουκρανικού πολέμου. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να γνωρίστηκε με τον 31χρονο μέσα από τα social media. Εκείνος έχει ρωσική καταγωγή, αλλά με ελληνικό διαβατήριο. Ζει στην Κύπρο με την οικογένεια του εδώ και πολλά χρόνια» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Είχαν γνωριστεί πριν από ένα μήνα. Διατηρούσαν σχέση ερωτική. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, τελευταία φορά που κυκλοφόρησαν μαζί ήταν την Παρασκευή σε κέντρο διασκέδασης στην Πάφο. Στη συνέχεια, βρέθηκαν στην περιοχή Πέτρα του Ρωμιού. Όπως είπε ο 31χρονος στην κατάθεσή του βρέθηκαν εκεί για βόλτα, ενώ όταν χάραξε η 28χρονη προσπάθησε να πλησιάσει το χείλος του γκρεμού, ώστε να βγάλει μια selfie φωτογραφία κι έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος τουλάχιστον 100 μέτρων στην παραλία. Την κοπέλα βρήκαν νεκρή μέλη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας».

Την ώρα που εκείνος στην κατάθεση του ανάφερε πως ο θάνατος της 28χρονης οφείλεται σε πτώση η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της έφερε άλλα στοιχεία στο φως: «Μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου οι ιατροδικαστές εντόπισαν ευρήματα που φανερώνουν εγκληματική πράξη. Υπάρχουν κακώσεις που δείχνουν την σεξουαλική κακοποίηση, κακώσεις σε σημείο του σώματος που δεν δικαιολογούνται να προκλήθηκαν από πτώση, όπως στις παλάμες των χεριών, στον λαιμό και στον αυχένα.

Επιπλέον, υπάρχει κάταγμα στο υοειδές οστό και μάλιστα σε τέτοιο σημείο που συνηγορεί στον στραγγαλισμό. O 31χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και εμμένει στους αρχικούς του ισχυρισμούς».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline