Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  03:07:38

Λάρισα: Συνταξιούχος από το 2010 ο πρώην σταθμάρχης που ξενάγησε τον Τσίπρα στο κέντρο τηλεδιοίκησης

Ο Γιάννης Κολλάτος είχε καταγγείλει ότι ο σταθμάρχης Λάρισας «ήταν ρουσφέτι» - Δείτε το έγγραφο από το 2010 για την αποχώρησή του από την υπηρεσία.

Συνταξιούχος ήδη από το 2010 είναι ο πρώην σταθμάρχης Γιάννης Κολλάτος, που τις τελευταίες ημέρες έχει προβεί σε πλήθος αναλύσεων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά και τον σταθμάρχη Βασίλη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε «ρουσφέτι».

Τελευταία φορά, ο κ. Κολλάτος εμφανίστηκε σήμερα στο κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι παρότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Κολλάτος διατυπώνει σειρά κρίσεων για το δυστύχημα, στην πραγματικότητα έχει αποχωρήσει οριστικά από την ΕΔΙΣΥΑ Α.Ε. την 1η Οκτωβρίου 2010 και έκτοτε διαμένει μόνιμα στην Ξάνθη.

Ειδικότερα, απόφαση της 27.9.2010 που υπογράφει ο τότε διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Διαχειριστή Σιδηροδρομικής Υποδομής (ΕΔΙΣΥΑ Α.Ε.) Βασίλειος Τσιαμάντης, αναφέρει: «αποδεχόμαστε την παραίτησή σας, ορίζοντας ως ημερομηνία αποχωρήσεώς σας την 01 Οκτωβρίου 2010, λύνοντας από την ημερομηνία αυτή την εργασιακή σας σχέση με την ΕΔΙΣΥΑ Α.Ε. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσφέρατε στο Σιδηρόδρομο, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στη νέα φάση της ζωής σας». Η αίτηση παραίτησης, όπως προκύπτει από το ίδιο έγγραφο κατατέθηκε από πλευράς του κ. Κολλάτου στις 4.8.2010.

Παρά την αποχώρησή του από τους σιδηροδρόμους και παρά τη μόνιμη διαμονή του στην Ξάνθη, τα τελευταία τουλάχιστον 12 χρόνια, ο κ. Κολλάτος επιμένει να μιλά για τα διαχειριστικά ζητήματα του σταθμαρχείου αλλά και για τον μοιραίο σταθμάρχη Λάρισας Βασίλη Σαμαρά, για τον οποίο υποστήριξε ότι πήγε στη θέση του «φυτευτός και με ρουσφέτι», για το εάν λειτουργούσε ή όχι το σύστημα τηλεδιοίκησης, αλλά και την κατάσταση στον ΟΣΕ, ενημερώνοντας μάλιστα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το έγγραφο του ΕΣΙΔΥ από το οποίο προκύπτει ότι ο πρώην σταθμάρχης Ιωάννης Κολλάτος έχει αποχωρήσει από τους σιδηροδρόμους ήδη από το 2010 Το έγγραφο του ΕΣΙΔΥ από το οποίο προκύπτει ότι ο πρώην σταθμάρχης Ιωάννης Κολλάτος έχει αποχωρήσει από τους σιδηροδρόμους ήδη από το 2010.ose1

ose2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline