Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  17:04:24

Χρήστος Τεντόμας: Δεξί χέρι του Κώστα Μπακογιάννη, αυθεντικός αυτοδιοικητικός, εκτός συνδυασμού της ΝΔ στην Α' Αθηνών. «Όλη η αλήθεια για το Πόθεν Έσχες μου» και τα 800.000 ευρώ. Κύριο

Στον εντοπισμό ποσού ύψους 800.000 ευρώ που δεν δικαιολογούνται σε λογαριασμό του αντιδημάρχου Αθηναίων, Χρήστου Τεντόμα προχώρησε η Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία που μεταβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω έρευνα, ενώ ο ίδιος ο αντιδήμαρχος επιβεβαιώνει τον έλεγχο.
Ο Χρήστος Τεντόμας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και πρόκειται

για ποσά που αφορούν καταθέσεις της συζύγου και της μητέρας της από το 1995 έως σήμερα. Ομως λόγω ότι γίνεται δικαστική ανάκριση και μάλιστα μετά από πόρισμα Αρχής ο κ. Τεντόμας θα έχει την τύχη της κ. Νικολάου με τον νομό Ευβοίας, δηλαδή δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄Αθηνών, όπως είχε ανακοινωθεί.

Όλη η αλήθεια για το Πόθεν Έσχες μου» και τα 800.000 ευρώ.

1.Είναι κατηγορηματικός και βγήκε να διαψεύσει την σχετική είδηση εις βάρος του, αν και κυκλοφόρησε ως ανώνυμη. «Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα παρασχεθούν όλα τα στοιχεία και με τρόπο αδιαμφισβήτητο η δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση και θα αρθεί κάθε σκιά», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας.

«Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα παρασχεθούν όλα τα στοιχεία και με τρόπο αδιαμφισβήτητο η δικαιοσύνη θα δώσει την απάντηση και θα αρθεί κάθε σκιά» αναφέρει ο κ. Τεντόμας.

Οαντιδήμαρχος Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
«Σε σχέση με τις πληροφορίες για την έκθεση ελέγχου που αφορά το Πόθεν Έσχες μου και διαβιβάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών οι οποίες δημοσιεύονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο αισθάνομαι την υποχρέωση να διευκρινίσω:
Είναι ακριβές ότι διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση σε σχέση με τις Δηλώσεις Περιουσιακής μου Κατάστασης των ετών 2016 έως και 2021, που ως αιρετός, έχω υποχρέωση εκ του νόμου να υποβάλλω.

Στις Δηλώσεις αυτές, αναφέρονται αναλυτικά και πλήρως αιτιολογημένα όλα τα περιουσιακά στοιχεία τόσο εμού όσο και της συζύγου μου.
Σχετικά με το ποσό το οποίο αναφέρεται στα δημοσιεύματα και το οποίο βρίσκεται σε ελληνική τράπεζα, αφορά καταθέσεις που τηρεί η σύζυγός μου και η μητέρα της από το 1995 έως και σήμερα.

Πρόκειται για τον Αντιδήμαρχο Αθηναίων, Χρήστο Τεντόμα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του, που τιτλοφορείται «Όλη η αλήθεια για το Πόθεν Εσχες μου», τοποθετείται επί του θέματος, λέγοντας πως «είναι ακριβές ότι διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση σε σχέση με τις Δηλώσεις Περιουσιακής μου Κατάστασης των ετών 2016 έως και 2021».

Σημειώνει δε μεταξύ άλλων ότι «σχετικά με το ποσό το οποίο αναφέρεται στα δημοσιεύματα και το οποίο βρίσκεται σε ελληνική τράπεζα, αφορά καταθέσεις που τηρεί η σύζυγός μου και η μητέρα της από το 1995 έως και σήμερα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline