Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  14:59:27

Ένα χρόνο μακριά από τις πίστες, μετά σοβαρή εγχείρηση, μισός πλέον σε βάρος ο Βασίλης Καρράς κάνει σχέδιο επανόδου. Δεν αποσύρεται όπως ο Πασχάλης Τερζής. Κύριο

Η πρώτη φωτογραφία του «νέου Βασίλη Καρρά» με τα νέα του σχέδια και η διάψευση ότι η απόσυρση του Τερζή στο κτήμα του στη Χαλκιδική έχει σχέση με σοβαρά προβλήματα υγείας στους πνεύμονες.

1.Βασίλης Καρράς: Αγνώριστος ο 70χρονος δημοφιλής τραγουδιστής ένα χρόνο μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και δοκιμασία του γενικώς.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια υγείας του είναι σχεδόν αγνώριστος. Έχει χάσει πολλά κιλά αλλά παραμένει με το χαμόγελο στα χείλη.
Χαμογελαστός μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του είναι ο Βασίλης Καρράς.
Τη νέα του φωτογραφία είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου, Χάρη Λεμπιδάκη στο twitter.

Σε αυτή η ο αγαπητός τραγουδιστής ποζάρει με έναν φίλο του στη Θεσσαλονίκη και είναι αγνώριστος μετά την μεγάλη απώλεια των κιλών του.
«Μας έλειψε ο Βασίλης Καρράς! Είναι καλά, έχασε βάρος που έπρεπε και χαμογελά ξανά μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του» έγραψε ο Χάρης στη φωτογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε ξαφνικά να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Έπειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του που ακολούθησε, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.
Μάλιστα, η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever, με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Ο Βασίλης Καρράς (πραγματικό όνομα: Βασίλειος Κεσογλίδης) (Κοκκινοχώρι Καβάλας, 12 Νοεμβρίου 1953) είναι Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής, ένας από τους σημαντικότερους της γενιάς του.

Γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Έχει δύο αδέρφια, τον Δαμιανό και την Αναστασία. Όταν ήταν 10 χρόνων πήγε με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη. Το 1969, σε ηλικία 16 χρονών, έκανε την πρώτη του μουσική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων, την δεύτερη μεγάλη του αγάπη μετά το τραγούδι. Επίσης, είχε εργασθεί στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που αποτυπώνεται στο τραγούδι του "Εγώ αγάπη μου, εγώ". Άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη. Οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι, ενώ η μεγαλύτερη εμπορική του επιτυχία ήταν ο δίσκος Μ' έχεις Κάνει Αλήτη, που σημείωσε πωλήσεις πάνω από 180.000 αντίτυπα, σε στίχους και μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή.

Έχει συνεργαστεί με συνθέτες και στιχουργούς, όπως ο Δημήτρης Ρακιτζής Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Αλέκος Χρυσοβέργης και ο Σπύρος Γιατράς, η Εύη Δρούτσα, ο Πάνος Φαλάρας, ο Χρήστος Δάντης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Χρήστος Νικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Έχει κάνει ντουέτα με πολλούς τραγουδιστές όπως η Μαριάνθη Κεφάλα, οι Πυξ Λαξ, η Κωνσταντίνα, η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Νίκος Ζωιδάκης, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Ειρήνη Μερκούρη, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης καθώς και με τον Γιώργο Κακοσαίο. Με τους περισσότερους από αυτούς έχει συνεργαστεί σε ζωντανά προγράμματα. Επίσης, είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει γράψει τραγούδια για πολλούς τραγουδιστές του ελληνικού τραγουδιού.

Ένας χρόνος πέρασε από όταν ο Βασίλης Καρράς ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Ηράκλειο Κρήτης. Η δημόσια εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως μετά από μια τη ζωντανή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στο Ηράκλειο της Κρήτης ο τραγουδιστής είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Λίγο αργότερα, στις αρχές Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline