Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  14:41:42

Μανιφέστο διακυβέρνησης Κυρ. Βελόπουλου στη Βουλή: «Θα κυβερνήσουμε μόνοι μας. Δεν θέλουμε κανένα. Έχουμε ηθικό πλεονέκτημα. Θέλουμε τη δική μας διακυβέρνηση, χωρίς προδότες». Κύριο

Οξύτατη και συνεχής η σκληρή επίθεση κατά του Κυρ. Μητσοτάκη (και επιπλέον κατά της Κυβέρνησης συνολικά και της ΝΔ) και του Αλέξη Τσίπρα ότι είναι αποτυχημένοι και κατώτεροι των περιστάσεων.

Η ΠΛΑΤΙΟΦΟΡΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΑΠΌ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης):

.......Όμως, θα ήθελα να πάμε στα υπόλοιπα θέματα, γιατί πέρασαν είκοσι μία ολόκληρες μέρες μετά το έγκλημα των Τεμπών και την απώλεια ανθρώπων, νέων παιδιών -εγώ έχασα φίλο τριάντα ετών σε αυτό το δυστύχημα, τριάντα χρόνια φίλος μου ήταν ο Γιώργος- και έχω να πω κάτι το οποίο θεωρώ ανθρώπινο. Πέρασαν είκοσι μία μέρες και ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν έχουν έρθει στο Κοινοβούλιο να μιλήσουν για το θέμα αυτό, κάτι που δείχνει, αποδεικνύει, κατά τη δική μας άποψη, συνενοχή και των δύο για την κατάντια των ελληνικών σιδηροδρόμων.

Γνωρίζουν και οι δύο ότι δεν έκαναν και δεν κάνουν το σωστό. Ο Κομφούκιος έλεγε ότι το να ξέρεις ποιο είναι το σωστό και να μην το κάνεις είναι η μεγαλύτερη δειλία. Θεωρώ ότι και ο Πρωθυπουργός και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποδεικνύουν ότι είναι δειλοί. Είναι δειλοί να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους που είναι τεράστιες.

Δεν θα μπω στη λογική των δηλώσεων του Πρωθυπουργού που είχε πει στον Αυτιά στον ΣΚΑΪ, στον δικό τους άνθρωπο -γιατί όποτε βλέπεις Αυτιά είναι σαν να ακούς την Κυβέρνηση-, ότι γνωρίζω και εποπτεύω όλα τα Υπουργεία ο ίδιος προσωπικά και έχω κεραίες παντού -μάλλον εννοούσε το PREDATOR, λέω τώρα, εντάξει-, αλλά οι κεραίες δεν δούλεψαν στο θέμα του τραίνου. Άρα, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός γνωρίζει, όπως και όλοι, αλλά σιωπούν. Η σιωπή τους είναι αυτό που έλεγε και ο Ευριπίδης «Αυτή η σιωπή σου είναι η ομολογία η δική σου». Ομολογούν διά της σιωπής ότι είναι συνένοχοι στο έγκλημα αυτό. Και το λέω ανθρώπινα.
Αν ήταν τα παιδιά τους, τα ίδια θα λέγανε; Λίγος σεβασμός! Κάνατε την Ελλάδα Μινώταυρο της οικογενειοκρατίας, της κομματοκρατίας και της διαπλοκής, που νέμεται τον τόπο και λυμαίνεται τον τόπο.

Ποια είναι η καλύτερη δικαίωση για εμάς; Η αποκατάσταση του ονόματος του πολιτικού κόσμου, προτού να είναι αργά. Πώς μπορεί να γίνει αυτή, κύριε Σκρέκα; Παραίτηση όλων των υπουργών, υφυπουργών, υπηρεσιακών παραγόντων, γενικών γραμματέων ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train, τώρα, από το 2012 μέχρι σήμερα και απολογία τους για να μας αποδείξουν ότι είναι αθώοι.

.........................To καμάρι της ΔΕΛΤΑ και της SINGULAR, ο κ. Δρυμιώτης, στο protothema, στο δικό του σάιτ, ο εγκέφαλος που επεξεργάζεται τους αριθμούς με αστρονομικές ταχύτητες και που γνωρίζει με απόλυτη ακρίβεια το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών το βράδυ των εκλογών; «Θα πέσει κλάμα.» Αυτό λέει έμμεσα. Τι λέει; Τον ρωτάνε «Τι θα γίνει με τους αντισυστημικούς;». «Αντισυστημική ψήφο σε πολύ μεγάλο βαθμό βλέπω.» Δηλαδή να πάει ο Βελόπουλος 10%; Αυτό.

Όχι 10%, όχι 10%, ό,τι και να λένε οι δημοσκοπήσεις σας, που είναι πληρωμένες, εμείς θα πορευτούμε για μια Ελληνική Λύση, για μια ελληνική διακυβέρνηση, μακριά από προδότες. Δεν θέλουμε κανέναν στην Ελληνική Λύση από εσάς, θέλουμε να κυβερνήσουμε μόνοι μας.
Και θα κυβερνήσουμε για έναν και μόνο λόγο, διότι μας είπατε ότι ζούμε την περίοδο της ψηφιακής επαναστάσεως. Έτσι λέγατε, Πιερρακάκης, κοίτα παιδί. Στην Ιαπωνία ήταν, και το δυστύχημα γινόταν γιατί δεν είχαμε τηλεδιοίκηση, αλλά τα τρένα πάνω είναι μανιβέλα ακόμα.

Μας είπατε ότι θωρακίζετε την οικονομία. Φέρατε ύφεση, πληθωρισμό και εποπτεία προσεχώς.
Μας είπατε ότι στηρίξατε το ΕΣΥ στην πανδημία. Πέθαναν τριάντα πέντε χιλιάδες άνθρωποι, πολλοί από αυτούς εκτός ΜΕΘ γιατί δεν είχε μελέτες ο Πρωθυπουργός.
Αυτή δεν είναι Κυβέρνηση, είναι δημόσιος κίνδυνος. Το έχω πει κι άλλη φορά. Είστε Κυβέρνηση που πρέπει να φύγετε.

Και λέμε στον ελληνικό λαό: Εμείς πορευόμαστε μόνοι. Καμία συνεργασία δεν θέλουμε με κανέναν. Εμείς έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα. Δεν κάνουμε μεταγραφές βρώμικες, ούτε αποδεχόμαστε από άλλους χώρους Βουλευτές ούτε καν υποψηφίους. Είμαστε η λύση.
Διότι, όπως έλεγε ο Σωκράτης, ο δειλός γίνεται προδότης της πατρίδας του, ενώ ο φιλόδοξος προδότης της πατρικής κληρονομιάς. Προδότες και προδοσία δεν αρμόζουν στην Ελλάδα, δεν αρμόζουν στην Ελληνική Λύση, γιατί είναι η μοναδική λογική φωνή, η φωνή της λογικής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline