Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  19:28:06

Η Ντόρα Μπακογιάννη μάχιμη πρώτης γραμμής κάνει προβλέψεις: Σταθερά πρώτοι η ΝΔ και ο Μητσοτάκης. Η αυτοδυναμία είναι δυνατή στις κάλπες του Ιουλίου. Ο Ανδρουλάκης θα αναγκασθεί να συνεργαστεί με τον πρώτο νικητή, εάν χρειαστεί. Κύριο

Καμία συνεργασία με τον Κυρ. Βελόπουλο. Δικαίωμα του πρώτου κόμματος σε περίπτωση συνεργασίας να ορίσει αυτό τον Πρωθυπουργό της χώρας και του συνεργαζόμενου κόμματος την αντιπροεδρία. Αποστάσεις για το πολυτελές σπίτι του Γ. Ραγκούση.

1. Μάχιμη όπως πάντα, παρεμβατική όσοι λίγα επιφανή στελέχη της παράταξης, ανανεωμένη αισθητά ρεαλίστρια και μαζί οραματική, καλά προετοιμασμένη πάντα στις εμφανίσεις. και τις κόντρες της στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, οι οποίες είναι πολλές και επιτυχημένες εξαιρετικά. Εχουν απήχηση, δίνουν επιχειρήματα, χαρίζουν αυτοπεποίθηση. « Η Ντόρα πάλι στα καλύτερα της» είναι η γενική εκτίμηση.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μάχιμη πρώτης γραμμής κάνει συγκεκριμένες προβλέψεις με βάση στοιχεία, επιχειρήματα, μια μεγάλη πολιτική πείρα και τον ορθολογισμό της. Ανάμεσα τους και τα εξής διορατικά :
- Σταθερά πρώτοι η ΝΔ και ο Μητσοτάκης θα είναι και θα παραμείνουν σε όλους τους πολιτικούς δείκτες και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις που θα γίνουν..
-Η αυτοδυναμία της ΝΔ είναι δυνατή στις κάλπες του Ιουλίου.. δηλαδή ένα ΄ποσοστό πολύ κοντά στο 40% ή παρόμοιο με εκείνο του Ιουλίου του 2019. Ισως μάλιστα να ξεπερασθεί τελικά.

Οι πρώτες εκλογές έχουν καθοριστική σημασία για την ΄πορεία νίκης στις δεύτερες. Δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας ούτε όμως και στη δυνατότητα σχηματισμού τρικομματικής και τετρακομματικής διακυβέρνησης με κορμό τον πρώτο κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως διαλαλεί ο Αλ. Τσίπρας..

Ο Ανδρουλάκης τελικά, παρά όσα λέει σήμερα, θα αναγκασθεί να συνεργαστεί με τον πρώτο νικητή ,εάν χρειαστεί για τον σχηματισμό αυτοδυναμίας. Αυτός θα είναι , μόνο, ο Κυρ. Μητσοτάκης. Η πίεση των γεγονότω ν και του όλου κλίματος τότες, θα είναι μεγάλη και καθοριστική για την στάση, μονόδρομο επιλογής, του προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Καμία συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει με το κόμμα του Κυρ. Βελλόπουλου, με το οποίο χωρίζουν τη ΝΔ βαθύτατες ιδεολογικές. πολιτικές, προγραμματικές και άλλες διαφορές.

-Δικαίωμα του πρώτου κόμματος σε περίπτωση συνεργασίας να ορίσει αυτό τον Πρωθυπουργό της χώρας και του συνεργαζόμενου κόμματος την αντιπροεδρία . Παντού σχεδόν επικρατεί συντριπτικά αυτός ο καν όν ας συνεργασίας στην Ευρώπη..
glomex.com

ΑΥΓΗ....Η βουλευτής της ΝΔ αποδοκίμασε με την στάση της τον δρόμο της συκοφαντίας και των fake news που το Μαξίμου επέλεξε για να πορευθεί προς τις εκλογές
«Σαφείς αποστάσεις από την συκοφαντική εκστρατεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος του Γιάννη Ραγκούση για το σπίτι στην Πάρο και το εξοφλημένο - από το 2011 δάνειο- της πρώην συζύγου του, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη.
Ουσιαστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποδοκίμασε με την στάση της γενικότερα τον δρόμο της συκοφαντίας και των fake news που το Μαξίμου επέλεξε για να πορευθεί στον δρόμο προς τις εκλογές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, δήλωσε πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά θέματα στον δημόσιο διάλογο, για να συζητηθούν υπογραμμίζοντας ότι, «δεν έχω εικόνα, για να είμαι ειλικρινής, για τη βίλα Ραγκούση και δεν θέλω να μπω... Θεωρώ ότι έχουμε πολύ σοβαρά πράγματα να κουβεντιάσουμε».

Υπενθυμίζεται ότι δημοσίευμα της εφημερίδας έκανε λόγο για «βίλα που ο Γιάννης Ραγκούσης διατηρεί στην Πάρο με δάνειο για τρίτεκνους», με τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά πως πρόκειται για δάνειο που δικαιούνταν και πήρε η σύζυγός του το 2007, επί ΝΔ και αποπληρώθηκε το 2011.
Ο Γιάννης Ραγκούσης μάλιστα έστειλε εξώδικο κατά της εφημερίδας ζητώντας την αποκατάσταση της αλήθειας μετά τα fake news σε βάρος του»..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline