Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  16:15:44

Η ΝΔ διαμαρτύρεται για τη ...συκοφαντική συναυλία δήθεν «πώλησης του νερού», με κορυφαίο -τον Φοίβο Δεληβοριά, επίλεκτο παραγωγό .....24 προσωπικών εκπομπών στην ΕΡΤ, μηδαμινής τηλεθέασης.. Κύριο

ΝΔ: Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό - Συνεχή fake news του ΣΥΡΙΖΑ.

-Ειδικού τηλεοπτικού συνεργάτης Κ.Π.

Διαμαρτυρίες έντονες σε υπουργικά και κομματικά γραφεία για την χρυσοπληρωμένη προβολή, δόλια και μονομερή, από την ξεχαρβαλωμένη ΕΡΤ κατά τρόπο προκλητικό (πέραν των ειδήσεων, των ειδικών εκπομπών και των σήριαλ- όλων με μηδαμινή απήχηση, πάντα στις τελευταίες θέσεις των τηλεθεάσεων) των καλλιτεχνών επιρροής και προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ .

Πρώτων σε αρνητικές δηλώσεις κατά της Κυβέρνησης με το παραμικρό κατά τρόπο συστηματικό, πρώτων σε συμμετοχή σε συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας με ομιλίες καταφρονητικές, ειρωνείες και ευτελείς ισχυρισμούς-συνθήματα κατά της ΝΔ, του υπουργείου Πολιτισμού, της κυβερνητικής πολιτικής και προσωπικά κατά του Πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη ,όπως πρόσφατα με τις ημέρες διαδηλώσεων, συναυλιών και ομιλιών-αγωνιστικών χαιρετισμών καλλιτεχνών, ηθοποιών και πολιτικών-κοινωνικών φορέων κατά της Κυβέρνησης.

2.Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου στη συναυλία κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού - Με Θ. Παπακωνσταντίνου και Δεληβοριά
Τη μεγάλη συναυλία διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζόμενων της ΕΥΑΘ στην πλατεία Αριστοτέλους, με σύνθημα "Υπερασπίσου το νερό".

3.Δεληβοριάς κατά Μενδώνη για τα σινεμά Ιντεάλ και Άστορ: "Δεν θυμάμαι ποτέ τόσο κατευθυνόμενη καταστροφή στην τέχνη"
Σκληρή κριτική κατά του υπουργείου Πολιτισμού, για τη στάση του απέναντι στους καλλιτέχνες άσκησε ο Φοίβος Δεληβοριάς.

Στον απόηχο των αγώνων διάσωσης των ιστορικών κινηματογράφων Ιντεάλ και Άστορ, ο Φοίβος Δεληβοριάς, έκανε λόγο για "ασύμμετρη κατευθυνόμενη καταστροφή στο θέατρο, στο τραγούδι, στο σινεμά, στο βιβλίο", σχολιάζοντας τη στάση της ηγεσίας του υπουργείου Πολιστισμού απέναντι στους καλλιτέχνες.

Σε ανάρτησή του στο facebook, o γνωστός τραγουδοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως "ζουν ντιλάροντας και αυξάνοντας τις περιουσίες τους", τονίζοντας πως "μέχρι την τελευταία μέρα που θα κάτσουν εκεί, θα καταστρέφουν. Δεν καταλαβαίνουν και δεν πονάνε τον τόπο και τους άλλους".

Αναλυτικά η ανάρτηση Δεληβοριά
........................................"Δεν θυμάμαι ποτέ τόσο ασύμμετρη κατευθυνόμενη καταστροφή στο θέατρο, στο τραγούδι, στο σινεμά, στο βιβλίο. Ένα ΥΠΠΟ που από το πρώτο δευτερόλεπτο της θητείας των σημερινών "ιδιοκτητών" του πολέμησε με πάθος, συνέπεια, κακία, ψέματα και κυνισμό οποιονδήποτε τομέα της Τέχνης αντιμετώπιζε πρόβλημα. Παρότι ήμουν από τους πρώτους που λόγω θέσης εκείνη την περίοδο το διαπίστωσα και μίλησα δημόσια γι'αυτό -για να μην τολμήσει κανείς να με κατηγορήσει αργότερα πως δεν μίλησα την ώρα του κακού-, αισθάνομαι τύψεις για όσες φορές είχα την αυταπάτη ότι μπορεί εγώ κάτι να μην καταλαβαίνω καλά και πως κάποιος υπερβάλλων συναισθηματισμός μπορεί να με παρέσυρε. Ηλίθιος. Οι άνθρωποι μέχρι την τελευταία μέρα που θα κάτσουν εκεί θα καταστρέφουν.....................................................

4.Η διαμαρτυρία της ΝΔ

"Η ΝΔ στα 4 χρόνια που κυβερνά όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση ιδιωτικοποίησης του νερού, αλλά έθεσε το πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητάς του"
"Καταγγέλλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ για παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης μέσω της συνεχούς διασποράς ψευδών ειδήσεων περί δήθεν ιδιωτικοποίησης του νερού" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατίας απαντώντας σε προηγούμενη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

"Παρά την κατηγορηματική δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό κι ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα ζήτημα ιδιωτικοποίησης του, την αντίστοιχη δήλωση του αρμόδιου Υπουργού στη Βουλή και το γεγονός ότι δεν προκύπτει από πουθενά πρόθεση ιδιωτικοποίησης, ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο επιμένουν στα ψέματά τους, αλλά οργανώνουν και κινητοποιήσεις παραπλανώντας τους πολίτες.

Η ΝΔ στα 4 χρόνια που κυβερνά όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση ιδιωτικοποίησης του νερού, αλλά έθεσε το πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητάς του. Κι επαλαμβάνουμε: το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό. Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσουμε στα fake news με τα οποία πορεύεστε στις εκλογές, να συσκοτίζουν την αλήθεια. Τα ψέματά σας, θα αποκαλύπτονται και θα καταγγέλλονται. Οι πολίτες σας έχουν μάθει, αλλά αμετανόητοι κι αδίστακτοι συνεχίζετε στο δρόμο του ψέματος και της εξαπάτησης" προσθέτει το κυβερνών κόμμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline