Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  17:37:25

Καίτυ Γκρέυ (14.5.1924) η τελευταία μεγάλη τραγουδίστρια: Τον επόμενο μήνα κλείνει τα 99 της χρόνια, αλλά έχει παύσει πλέον να μετράει τον χρόνο. Δεν αναγνωρίζει πλέον ούτε οικεία πρόσωπα. Κύριο

Δεν έμαθε τον θάνατο του αγαπημένου της γιού Βασίλη.. Πάντα στην φροντίδα της οικογένειας της.

1.Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Δεν είναι καλά, δεν γνωρίζει πρόσωπα»
Η τραγουδίστρια και εγγονή της πρόσθεσε πως σπουδαία μεταπολεμική τραγουδίστρια, πρώτη ισότιμη του Στ.. Καζαντζίδη δημοφιλής και μέγιστο ταλέντο, δεν επικοινωνεί εύκολα με πρόσωπα και γεγονότα.

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε μία συνέντευξη όπου μίλησε για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, τη συνεργασία της με τον Θάνο Πετρέλη και τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Νότη Σφακιανάκη και το τραγούδι που ετοιμάζουν με τον Νίνο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε αρχικά στο gossip-tv, πως η γιαγιά της και σπουδαία ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ, δεν είναι καλά: «Δυστυχώς δεν είναι καλά. Δεν επικοινωνεί και δεν γνωρίζει πρόσωπα και τους δικούς της ανθρώπους. Εγώ είμαι αποστασιοποιημένη, πες το και άμυνα. Δεν μου είναι εύκολο να το διαχειριστώ και προτιμώ να κρατάω μία απόσταση».

Η Καίτη Γκρέυ έμαθε ότι πέθανε ο γιος της Βασίλης
Ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πέντε μήνες

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις». Αυτά τα λόγια ψέλλισε στην Καίτη Γκρέυ ο δεύτερος γιος της για τον χαμό του πρωτότοκου Βασίλη, πατέρα της Αγγελικής Ηλιάδη, που πέθανε πριν πέντε μήνες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Καίτη Γκρέυ περίμενε τον γιο της Βασίλη να την επισκεφθεί και κατέρρευσε όταν πληροφορήθηκε τον θάνατό του, μιας και του είχε ιδιαίτερη αδυναμία. Ακόμα και στις δύο βιογραφίες που εκδόθηκαν για εκείνη μιλούσε για τις δυσκολίες που πέρασε για να τον κρατήσει στη ζωή. «Πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει. Ήταν τόσο μικρό που δεν μπορούσε να φάει τίποτα. Πέρασα πολλά βάσανα μέχρι να ενηλικωθεί. Είχα φτάσει μέχρι και στο σημείο να αυτοκτονήσω» έλεγε.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Ηλιάδης πέθανε όσο η κόρη του, Αγγελική, συμμετείχε στη Φάρμα.

Τις προηγούμενες δεκαετίες κάθε εμφάνισή της στην τηλεόραση εκτόξευε τα νούμερα τηλεθέασης. Αλλωστε, ποιος δεν ήθελε μια συνέντευξη από εκείνη; Τα τελευταία χρόνια η ίδια όχι μόνο δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αλλά αποφεύγει και τις επισκέψεις, καθώς η υγεία της έχει περάσει από πολλά στάδια.

Ηρεμη, έχοντας δίπλα της μόνο την οικογένεια του πρόωρα χαμένου γιου της Βασίλη, καθώς και τον γιο της Φίλιππο, απλά ζει με τις αναμνήσεις, θυμάται κάποιους από τους αγαπημένους παλιούς φίλους της, ενώ οι φωτογραφίες στο μπαούλο που έχει ερμητικά κλειστό δείχνουν την τεράστια καριέρα που έκανε.

Η θρυλική ερμηνεύτρια έχοντας από πάνω της τον κομμωτή Τηλέμαχο Κωστόπουλο αμέσως μετά το χτένισμα, φανερά ευχαριστημένη
Η «Espresso» με ευλάβεια βρέθηκε στο σπίτι της θρυλικής ερμηνεύτριας στη Νέα Σμύρνη. Είχαμε κοντά μας έναν από τους καλύτερους κομμωτές της σύγχρονης γενιάς, τον Τηλέμαχο Κωστόπουλο, για τον καλλωπισμό της ίδιας και καταγράψαμε με τον φωτογραφικό μας φακό το «βασίλειό» της.

Αλλη εποχή

Ενα βασίλειο γεμάτο μουσική και ιστορίες μιας άλλης εποχής. Μπαίνοντας κανείς στο χολ της εισόδου θα συναντήσει πλήθος από φωτογραφίες μιας άλλης εποχής. Τότε που η ίδια μεσουρανούσε στις πίστες. Αλλοτε με ξανθό φουντωτό μαλλί και άλλοτε με μακριά μαύρα μαλλιά. Δίπλα από την πόρτα εισόδου ένα μικρό σκρίνιο με έναν καθρέφτη και από κάτω τρεις φωτογραφίες που υποδηλώνουν την αγάπη της για τα πιο λατρεμένα της πρόσωπα. Συνήθως εκεί τοποθετεί στη δεξιά πλευρά τον πιο αγαπημένο της φίλο και από την άλλη ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της.

Στο βάθος διακρίνεται το τζάκι της ερμηνεύτριας με φωτογραφίες τόσο με τον Ανδρέα Μπάρκουλη, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη, όσο και με τον Στέλιο Καζαντζίδη, ενώ υπάρχει και η γωνιά με εικόνες αγίων

Στο σαλόνι, δεκάδες φωτογραφίες κατακλύζουν τους τοίχους. Είτε από τα κέντρα στα οποία τραγουδούσε η ίδια είτε με συναδέλφους της από διάφορες δημόσιες εμφανίσεις της. Στο σαλόνι μπορείς να διακρίνεις και τους τεράστιους πολυελαίους που κρέμονται και υποδηλώνουν τη φινέτσα και το γούστο μιας άλλης εποχής και μιας αρχοντογυναίκας που πρόσεχε τα λούσα του σπιτιού όσο ελάχιστες. Πάνω από το μαρμάρινο τζάκι του σαλονιού φωτογραφίες και κειμήλια από την εποχή που η ίδια ήταν αρραβωνιασμένη με τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Το χολ εισόδου στην οικία της Καίτης Γκρέυ. Εκεί όπου υπάρχουν αναρίθμητες φωτογραφίες, τόσο δικές της όσο και με άλλους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε
Οι καναπέδες και το πλήθος των καρεκλών θυμίζουν σε όλους όσοι παρευρέθηκαν τις γιορτές της Καίτης Γκρέυ, με πλήθος των επωνύμων να παρελαύνει, να χορεύει και να γευματίζει στο φιλόξενο σπίτι της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline