Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  20:35:15

Οι παίκτες του ΠΑΟ τον εκνευρίζουν με τις ήττες του και τους απείλησε ευθέως χθες. Το Μαξίμου του χάρισε νίκη κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Αυγενάκη, που τον είχε εξοργίσει. Κύριο

Η Κυβέρνηση μετά τα σοβαρά προβλήματα έντασης και φθοράς που προέκυψαν στο ποδόσφαιρο και έχουν εξοργίσει μεγαλοπαράγοντες, όπως οι Γ. Αλαφούζος και Βαγ. Μαρινάκης δεν θέλει να επεκταθούν στο χώρο του μπάσκετ.


Γιαννακόπουλος σε παίκτες Παναθηναϊκού: «Ή γίνεστε επαγγελματίες ή θα έχετε να κάνετε μαζί μου»!
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε καυστικό στόρυ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως αν δεν αποκτήσουν επαγγελματική νοοτροπία, θα έχουν να κάνουν μαζί του!
• Περιστέρι bwin-Παναθηναϊκός 96-89
• Παναθηναϊκός: Έξαλλος με τους παίκτες ο Γιαννακόπουλος

1.Ξέσπασε κατά των παικτών του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που δεν θεωρείται τέρας ψυχραιμίας και αυτοσυγκράτησης , μετά τις διαρκείς ήττες τους.!

Ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ πήγε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι bwin και περίμενε με... άγριες διαθέσεις την αποστολή του «τριφυλλιού», όμως δεν έμεινε εκεί!

Συγκεκριμένα, μετά από την επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ ανέβασε ένα καυστικό στόρυ, όπου καταφέρθηκε εναντίον των παικτών της ομάδας, τονίζοντας την έλλειψη επαγγελματισμού που βλέπει από αυτούς. «Ανοχή και επιείκια τέλος! Υπάρχουν δύο δρόμοι... Ή κάνετε ζωή που αρμόζει σε επαγγελματίες αθλητές και τα δίνετε όλα ασχέτως αποτελεσμάτων, ή έχετε να κάνετε μαζί μου. Η επιλογή δική σας», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν έξαλλος με την απόδοση των «πράσινων» στο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι bwin και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του Σερέλη, τους οποίους κατσάδιασε, ενώ έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους και απαίτησε την αλλαγή εικόνας ενόψει playoffs.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και ζήτησε την άμεση βελτίωσή της.

2. Μετά τη ν οργισμένη στάση του Δημ. Γιαννακόπουλου και την κόντρα του με το υφυπουργό Αυγενάκη, το Μαξίμου ανήσυχο και συμβιβαστικό, του υποσχέθηκε ικανοποίηση του αιτήματος του.

Μετά το Πάσχα οι υπογραφές Παναθηναϊκού-κυβέρνησης για το ΟΑΚΑ όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωνε ότι «δεν θα ενδώσει» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Να «αδειάσει» τον ίδιο της τον υφυπουργό Αθλητισμού, επέλεξε η κυβέρνηση η οποία μετά τις αντεγκλήσεις μεταξύ Λευτέρη Αυγενάκη και Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήρθε σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το θέμα του ΟΑΚΑ και εκτός απροόπτου, μετά το Πάσχα θα πέσουν οι υπογραφές.

Παρά τις μεγαλοστομίες του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος δήλωνε ότι «δεν θα ενδώσει» στον Δ. Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση και του χώρου του παρκινγκ για εμπορική δραστηριότητα, η κυβέρνηση μοιάζει έτοιμη να τηρήσει τη διάταξη που ο υφυπουργός της ψήφισε και να δοθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός το δικαίωμα εκμετάλλευσης του χώρου.

Όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο σε τηλεγράφημά του, «τα όποια εμπόδια φαίνεται πως ξεπεράστηκαν και το πιθανότατα είναι μετά το Πάσχα να μπουν οι τελικές υπογραφές και το "τριφύλλι" να αποκτήσει επισήμως το ΟΑΚΑ. Το "αγκάθι" στις διαπραγματεύσεις των τελευταίων μηνών αποτελούσε το πάρκινγκ κι αυτός ήταν ο λόγος που η υπόθεση είχε "κολλήσει".

Υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν, με την κυβέρνηση να είναι έτοιμη να τηρήσει τη διάταξη που ψήφισε και να δώσει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός το δικαίωμα εκμετάλλευσης των χώρων του ΟΑΚΑ, κάτι που οι "πράσινοι" περιμένουν με αγωνία εδώ και καιρό».
Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού σε δηλώσεις του σε τοπικό ραδιόφωνο της Κρήτης, αναφέρθηκε στον Δ. Γιαννακόπουλο προσθέτοντας ότι το θέμα του ΟΑΚΑ πρέπει να τελειώσει θετικά για τον Παναθηναϊκό.

«Δεν ιδρώνει το αυτί μου. Έχουν καταλάβει οι πάντες. Άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία. Δεν έχω δικαίωμα να κλείσω τα μάτια», τόνισε ο Λ. Αυγενάκης.

Ο ίδιος μιλώντας για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σημείωσε ότι «έχω υποχρέωση τα πάντα να εξελιχθούν νόμιμα και θετικά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σήμερα είναι ο Γιαννακόπουλος, αύριο δεν είναι. Δεν έχω τίποτα με τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν δίνω σημασία τι λέει και τι κάνει στα κοινωνικά δίκτυα».

Μετά το 13:50 οι δηλώσεις του Λ. Αυγενάκη για τον Δ. Γιαννακόπουλο:
Είχε προηγηθεί σφοδρή επίθεση με προσβολές του Δ. Γιαννακόπουλου στον Λ. Αυγενάκη, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αναφέρει μεταξύ άλλων μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ότι «μοναδική υποχρέωσή μου είναι να σε στείλω σπίτι σου».
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τη σχετική διαρροή της κυβέρνησης, επανήλθε και με τοποθέτησή του στα social media ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι έκλεισε η συμφωνία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline