Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  23:36:38

Μητσοτάκης νέες παροχές σε μικρούς: Κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ στο τέλος της 4ετίας - Αύξηση αφορολόγητου στις οικογένειες με παιδιά. Σήμερα δύο σοβαρές συγκεντρώσεις. Κύριο

Στη μια συγκέντρωση το απόγευμα θα ανακοινωθεί το κυβερνητικό πρόγραμμα της δεύτερης τετραετίας. Το βράδυ συγκέντρωση με πρώην βουλευτές και ιστορικά στελέχη της ΝΔ, από τα οποία ορισμένα φέρονταν αποστασιοποιημένα.

1.Στον Alpha παραχώρησε συνέντευξη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου μεταξύ άλλων υποσχέθηκε αύξηση αφορολόγητου για οικογένειες €1.000 ανά παιδί -Κατώτατος μισθός 950 ευρώ στο τέλος της τετραετίας
Την ισχυρή Νέα Δημοκρατία ως βασικό αντίβαρο στην πιθανή κυβέρνηση των ηττημένων πρόταξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA TV και τον Αντώνη Σρόϊτερ.
.......Όταν ρώτησα τον κ. Τσίπρα δεν ήξερε πόσο στοιχίζει η μείωση του ΦΠΑ στα καύσιμα που εισηγήθηκε. Να δώσω μία πρόγευση τι θα πούμε. Περαιτέρω μείωση εργοδοτικών εισφορών, θα αυξήσουμε το αφορολόγητο για τα παιδιά, σκοπός μας να σβήσει το τέλος του επιτηδεύματος, οι έμμεσοι φόροι κάποια στιγμή θα αρχίσουν να πέφτουν, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο τα δημοσιονομικά».

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και ότι είναι παγκόσμιο. Εκτίμησε ότι οδεύουμε σε αποκλιμάκωση, αλλά είναι πραγματικό πρόβλημα. Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην αύξηση των μισθών, των συντάξεων, ενώ είπε ότι το καλάθι του νοικοκυριού δούλεψε.
«Για εμάς τα επιδόματα είναι έκτακτα. Το μόνιμο μέτρο είναι η μείωση των φόρων, οι αυξήσεις των μισθών και θέλω ο κατώτατος μισθός να προσεγγίσει τα 1000 ευρώ στο τέλος της τετραετίας. Τα επιδόματα τα χρησιμοποιήσαμε γιατί μας έτυχαν έκτακτα πράγματα στην οικονομία», ανέφερε.

2.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει το απόγευμα το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το βράδυ συνάντηση με πρώην βουλευτές και ιστορικά στελέχη της ΝΔ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη 4ετία θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η εκδήλωση, στην οποία θα κάνει την παρουσίαση ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» στη οδό Πειραιώς..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline