Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024  22:37:01

Παραλογισμοί της κ. Τσαπανίδου: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να διώξει τα νέα παιδιά από τις κάλπες με τις εκλογές στις 2 Ιουλίου». Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019 όρισε τις εκλογές στις...7 Ιουλίου. Κύριο

Παράλληλα ο Αλ. Τσίπρας καταγγέλλει ως κρυπτόμενο και διαρκώς φοβικό τον Κυρ. Μητσοτάκη, που περιφέρεται καθημερινά στην Ελλάδα αλλά δεν προσέρχεται σε διμερές debate.

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να διώξει τα νέα παιδιά από τις κάλπες γιατί τρέμει την ψήφο τους. Δεν θα τα καταφέρει», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Mάλλον αναζητείται αξιοπιστία, όταν καταλογίζονται τέτοιες σκοτεινές προθέσεις της Κυβέρνησης.«Η κυβέρνηση προσπαθεί να διώξει τα νέα παιδιά από τις κάλπες γιατί τρέμει την ψήφο τους. Δεν θα τα καταφέρει», σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Πόπη Τσαπανίδου, σε δήλωσή της με αφορμή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ακη Σκέρτσου.

Αιτία ότι έχει καθορίσει τις δεύτερες εκλογές στις 2 Ιουλίου στην κορυφή της τουριστικής περιόδου στα νησιά και άλλες περιοχές διακοπών, μακριά συνήθως από τα σπίτια τους για τους περισσότερους εργαζόμενους. Δόλια επιλογή, αλλά η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφασίσει τις εκλογές του 2019 στις...7 Ιουλίου, χωρίς τότε να υπολογίσει αλλά και ούτε να της καταλογισθεί ανάλογο ύπουλο σχέδιο σε βάρος της νεολαίας.
- «Κύριε Σκέρτσο, την επόμενη των εκλογών θα συζητάμε για το πώς οι νέοι έκαναν cancel τον κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει η κ. Τσαπανίδου, «τα παιδιά μας θα σας πουν πρώτοι ότι το πάρτι τελείωσε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline