Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  00:32:20

Ζώδιο Σκορπιός. Ζοφερές οι προβλέψεις για το βασιλικό μέλλον του Κάρολου, που γέρασε ως διάδοχος. Μικρή θητεία, αποκαθήλωση μετά από αναταραχές. Κακότυχος και ο διάδοχος Ουίλιαμ. Ένα ανθολόγιο των προβλέψεων. Κύριο

Βασιλιάς Κάρολος: Τι δείχνουν τα άστρα για το 2023, το οποίο μετά τον Μάιο είναι γεμάτο προκλήσεις. – Η αστρολόγος της Νταϊάνα εξηγεί.

1.Ο βασιλιάς Κάρολος περιμένει ένα «προκλητικό» 2023 με «πολλές αλλαγές», σύμφωνα με τη βασιλική αστρολόγο Ντέμπι Φρανκ, η οποία ήταν έμπιστη της πριγκίπισσας Νταϊάνα πριν από το θάνατό της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 2022 ήταν μία χρονιά δυσκολιών, που άλλαξαν τη ζωή για τη βασιλική οικογένεια.
Μετά από μία σειρά εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας το καλοκαίρι, ο Σεπτέμβριος έφερε θλίψη όταν η Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών. Ο βασιλιάς Κάρολος όχι μόνο έχασε την αγαπημένη του μητέρα, αλλά ανέβηκε στο θρόνο.

Σύμφωνα με τα άστρα, φαίνεται ότι το 2023 δεν θα είναι λιγότερο προκλητικό για τον νέο μονάρχη. Θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας μέσα από το βιβλίο των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, Spare, αλλά και να στεφθεί επίσημα βασιλιάς.

Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα

Η αστρολόγος προβλέπει, λοιπόν, μία χρονιά που απέχει πολύ από το να είναι «ήρεμη και ειρηνική». «Ο Βασιλιάς Κάρολος, ως Σκορπιός, είναι στα χέρια του σκληρού Κρόνου. Αυτό δίνει τον τόνο για ένα δύσκολο έτος μπροστά του, καθώς ο έντονος πλανήτης Πλούτωνας δείχνει προσωπικές ανατροπές και βαθιά συναισθήματα να αναδύονται στην επιφάνεια. Το κύμα αυτοπεποίθησης του Δία θα του ανεβάσει τη διάθεση από τον Μάρτιο έως τον Μάιο δίνοντάς του την απαραίτητη ώθηση», εξηγεί η Ντέμπι Φρανκ.
«Από τον Ιούλιο μπορούμε να περιμένουμε πολλές αλλαγές στα βασιλικά σπίτια και τα ανάκτορα και ο ίδιος ο Κάρολος, πιθανότατα, θα βρεθεί σε διαμάχη με ορισμένα μέλη της οικογένειας του

2.16.9.2022=Βασιλιάς Κάρολος: Ο Νοστράδαμος προέβλεψε το τέλος του – Πρόσωπο έκπληξη θα καθίσει στο θρόνο

Ο Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, ή πιο απλά Νοστράδαμος ήταν μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που έμεινε γνωστός για τις «Προφητείες» του.
Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο τετράστιχα, που γράφτηκε το 1555 και στο οποίο μεγάλη μερίδα των αναγνωστών, του αποδίδει την πρόβλεψη πολλών μεγάλων ιστορικών γεγονότων.
Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και με τον γιο της, Κάρολο, να αναλαμβάνει βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και 14 άλλων χωρών, μία πρόβλεψή του έρχεται για να ρίξει «βόμβα» στο παλάτι.

Η πρόβλεψη που τρομάζει

Κορυφαίος ειδικός των γραπτών του, ο συγγραφέας Μάριο Ρέντινγκ αποκάλυψε ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει με ακρίβεια το έτος και την ηλικία που θα πέθαινε η βασίλισσα Ελισάβετ και ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα παραιτηθεί από τον θρόνο του λίγο μετά την έναρξη της βασιλείας του.
Ο ίδιος, σύμφωνα με την mirror.co.uk, σε βιβλίο του αναφέρει ότι ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει πως ο Κάρολος θα βασιλέψει λίγο και θα αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον θρόνο για δύο λόγους.

Πρώτον, η Κοινοπολιτεία θα φτάσει ένα βήμα πριν διαλυθεί, καθώς τα μόνα μέλη της θα είναι οι κτήσεις στα βρετανικά νησιά και δεύτερον θα του ασκηθούν πιέσεις λόγω ηλικίας. Έτσι, θα παραιτηθεί από τον θρόνο και θα ορίσει νέο διάδοχο.
Ποιον; Έναν άνδρα «που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς». Αυτό έχει οδηγήσει στον ισχυρισμό – βόμβα ότι μπορεί να αναφέρεται στον πρίγκιπα Χάρι.

«Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει το 2022, σε ηλικία περίπου ενενήντα έξι ετών, πέντε χρόνια πριν από τη θητεία της μητέρας της. Ο πρίγκιπας Κάρολος θα είναι εβδομήντα τεσσάρων ετών το 2022, όταν θα αναλάβει τον θρόνο, αλλά η δυσαρέσκεια που έχει εναντίον του ένα συγκεκριμένο ποσοστό του βρετανικού πληθυσμού, μετά το διαζύγιό του με την Νταϊάνα, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, εξακολουθούν να υφίσταται», έχει γράψει ο Ρέντινγκ στο βιβλίο του.
Στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ηλικία του βασιλιά Καρόλου, εικάζει ότι η πίεση τον αναγκάζει να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ωστόσο, σε μια δεύτερη εκδοχή, ο Ρέντινγκ λέει ότι ο Ουίλιαμ δεν θα μπορέσει να αναλάβει τον ρόλο του βασιλιά και «ο πρίγκιπας Χάρι, εκ των πραγμάτων, θα γίνει βασιλιάς στη θέση του».

Αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις

Με τον θάνατο της Ελισάβετ, ο μέχρι πρότινος πρίγκιπας Κάρολος αναλαμβάνει βασιλιάς τερματίζοντας μια αναμονή άνω των 70 ετών, τη μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλον διάδοχο στη βρετανική ιστορία.
Ο ρόλος αυτός μπορεί να είναι δύσκολος για τον ίδιο. Η μητέρα του ήταν εξαιρετικά δημοφιλής και σεβαστή, όμως αφήνει πίσω της μια βασιλική οικογένεια με τη φήμη της αμαυρωμένη και τις σχέσεις τεταμένες – μεταξύ άλλων και με ισχυρισμούς για ρατσισμό εκ μέρους αξιωματούχων του Μπάκιγχαμ.
Ο Κάρολος θα βρεθεί αντιμέτωπος με αυτές τις προκλήσεις σε ηλικία 73 ετών, ο γηραιότερος μονάρχης που αναλαμβάνει τον θρόνο εδώ και χίλια χρόνια. Στο πλευρό του, η δεύτερη σύζυγός του, η Καμίλα, που ακόμη διχάζει την κοινή γνώμη.

Για τους επικριτές του, ο νέος βασιλιάς είναι αδύναμος και ανεπαρκής για τον ρόλο. Τον χλευάζουν επειδή μιλάει στα φυτά -μια φωτογραφία του που δημοσιεύτηκε στο BBC έγινε viral- ενώ ακόμη μιλούν για τον αποτυχημένο πρώτο γάμο του με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Οι υποστηρικτές του, από την άλλη, λένε ότι διαστρεβλώνεται η καλή δουλειά που έχει κάνει, ότι απλώς τον έχουν παρεξηγήσει και ότι σε θέματα όπως η κλιματική αλλαγή ήταν μπροστά από την εποχή του. Υποστηρίζουν ότι είναι ένας στοχαστικός άνθρωπος, που ανησυχεί για τους Βρετανούς όλων των τάξεων και κοινωνικών στρωμάτων.

3. 21.9.2022 Αυτός που πρόβλεψε τον θάνατο της Ελισάβετ συνεχίζει: Ο Κάρολος θα παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Ουΐλιαμ και παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει

«Ο Κάρολος θα παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Ουΐλιαμ και ένας παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει το 2023»! Δεν τα λέμε εμείς, αλλά ο άνθρωπος που πρόβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Είπατε κάτι;

Ακούστηκαν και διαβάστηκαν πολλά για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ• μάθαμε τα περιουσιακά της στοιχεία, τα της διαθήκης της, για τα κοσμήματά της, για το χιούμορ και τον χαρακτήρα της. Κι ακόμη διαβάσαμε πως κάποιος είχε προβλέψει - στο περίπου - την ημερομηνία του θανάτου της και κάποιος άλλος είχε πέσει πιο κοντά στην 8η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ο Θεός γονάτισε κι αυτός μπροστά στη Βασίλισσα της Βρετανίας....
Όμως τώρα υπάρχει κάτι πιο σοβαρό.... Ένας άνθρωπος - γνωστός σε όλους πια - που έζησε πριν από 500 χρόνια, ήταν αυτός που. με τη ερμηνευτική ικανότητα ενός σύγχρονου μελετητή, είχε κάνει την πιο ακριβή πρόβλεψη από όλους! Γνωστός για τις προφητείες του, ο Νοστράδαμος (μπορεί και να) αναφέρθηκε στον θάνατο της Βασίλισσας, αλλά και διεύρυνε τις προβλέψεις του για το μέλλον, όχι μόνο της μοναρχίας, αλλά και του κόσμου μας.

Ο Michel de Nostredame, ο γνωστός Νοστράδαμος, ήταν Γάλλος, που του άρεσε η αστρολογία και καταγινόταν με τις προβλέψεις. Και όχι μόνο. Ο Νοστράδαμος ήταν φαρμακοποιός, γιατρός και - κυρίως - φημισμένος μάντης Στην εποχή του, έγινε περισσότερο γνωστός για το έργο του «Les Propheties», που δημοσίευσε το 1555.

Ο Νοστράδαμος παντού προβλέπων...Οι Προφητείες, Είναι - σύμφωνα με τον ίδιο - μια συλλογή πό 942 ποιητικά τετράστιχα, που φέρονται να προβλέπουν (αλληγορικά πάντα) μελλοντικά γεγονότα. Τα περισσότερα από τα τετράστιχα ασχολούνται με καταστροφές, όπως λοιμοί, σεισμοί, πόλεμοι, πλημμύρες, εχθρικές εισβολές, δολοφονίες, ξηρασίες και μάχες - όλα αυτά χωρίς ημερομηνία και βασισμένα σε προγνωστικά του Mirabilis Liber (παλαιότερη του Νοστράδαμου, ανώνυμη και πολύ δημοφιλής συλλογή προβλέψεων από χριστιανούς - αγίους που γράφτηκε εν μέρει τον Μεσαίωνα).

Βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο...

Τα τελευταία χρόνια, το έργο του Νοστράδαμου έχει ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους από πολλούς συγγραφείς που προσπαθούν να ταιριάξουν - εφαρμόζουν τις «προβλέψεις» του στο σύγχρονο μέλλον.

Ένας από τους συγγραφείς που έχει αξιολογήσει και εντρυφήσει στο έργο του Νοστράδαμου είναι ο Βρετανός Μάριο Ρίντινγκ (Mario Reading) που, πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο νικημένος από τον καρκίνο το 2017, είχε γράψει τουλάχιστον 8 βιβλία, που σχεδόν όλα καταπιάνονταν με θέματα προφητειών, αποκρυφισμού, μεταφυσικών και προσπαθούσε να ερμηνεύσει μεσαιωνικούς μύθους .
Ο συγγραφέας Μάριο ΡίντινγκΚάποιοι από τους τίτλους των βιβλίων, μας αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη θεματολογία του συγγραφέα: «Ο Κώδικας των Μάγια», «Ο Τρίτος Αντίχριστος», «Η Προφητεία των Ναϊτών», «Το Επαγγελματικό Μυστικό»...
Ο Ρίντινγκ έγραψε και το βιβλίο: «Nostradamus: Οι Πλήρεις Προφητείες για το Μέλλον» το 2005. Ο βρετανός συγγραφέας έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στην ερμηνεία των προβλέψεων του Νοστράδαμου.

Και φθάνουμε στο 2022 και η βασίλισσα Ελισάβετ, ταξιδεύει στην αιωνιότητα και ο Ρίντινγκ έχει ερμηνεύσει τις προβλέψεις για τη μοναρχία, εξετάζοντας εξονυχιστικά και με περισσή σπουδή το υλικό του Νοστράδαμου.
Πρόβλεψη με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού

Κι αυτοί που δεν κοιμούνται τα βράδια αν δεν ξεφυλλίσουν ένα βιβλίο και δεν διαβάσουν μια δυο το πολύ τρεις σελίδες του, έχουν πια χάσει τον ύπνο τους μελετώντας το βιβλίο του Ρέντινγκ για τον Νοστράδαμο, που φέρεται να είναι απίστευτα ακριβής σχετικά με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Σε ένα από τα κεφάλαιά του, που μιλάει για τον βασιλιά Κάρολο, έχει γράψει: «Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ Β' θα πεθάνει, περίπου το 2022, σε ηλικία περίπου 96 ετών, πέντε χρόνια νεότερη από τη μητέρα της». Τέτοια ακρίβεια, ούτε ελβετικό ρολόι...

Οι αναφορές για τη μοναρχία - όπως τις ερμηνεύει ο Ρέντινγκ - ωστόσο, δεν σταματούν εκεί. Η άλλη σημαντική πρόβλεψη που έκανε είναι ότι, «...ο βασιλιάς Κάρολος Γ', κουρασμένος από τις επίμονες επιθέσεις τόσο στον ίδιο όσο και στη δεύτερη σύζυγό του 25 χρόνια από τον θάνατο της πρώτης του συζύγου, πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποφασίζει να παραιτηθεί υπέρ του πρίγκιπα Γουίλιαμ...».
Και όταν πια εξαντλεί τα περί μοναρχίας, Καρόλου κ.τλ. ο Νοστράδαμος, δια της πένας του Ρίντινγκ προβλέπει ότι θα αρχίσει ένας Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος το 2023! Αυτό μας έλειπε...

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline