Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  06:00:11

Συριζαίοι φανατικοί πετροβολούσαν ολημερίς τον Διονύση Σαββόπουλο. Μάταιες κακίες και κακοήθειες. Προσβλητικός και ευτελής, ως συνήθως ο Π. Πολάκης και οι ομόφρονες στο Διαδίκτυο. Κύριο

Το σχόλιο του Κυρ. Μητσοτάκη και οι δηλώσεις υποστήριξης από Χρ. Χωμενίδης και Π. Τατσόπουλου.

1.Κλίμα και συμπεριφορές πετροπολέμου χθες από μερίδα φανατικών οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ είτε σε ορισμένα ΜΜΕ είτε σε Ιστοσελίδες. Κακόγουστα, εμπαθή , μειωτικά σχόλια. Σχολιάζοντας τα λόγια του Διονύση Σαββόπουλου για τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «Ο Διονύσης ο Σαββόπουλος, ένας σπουδαίος καλλιτέχνης έκανε μια πολιτική δήλωση, είναι ένας άνθρωπος που δεν προέρχεται από τον δικό μας χώρο, δεν μάσησε τα λόγια του.

Σημείωσε ότι είναι ένας «άνθρωπος ο οποίος βρέθηκε απέναντι στη χούντα με αντιδικτατορικές περγαμηνές και είπε την άποψή του».

«Η άποψή του είναι ότι η Ελλάδα χρειάζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση και αυτή μπορεί να την εγγυηθεί μόνο η νέα δημοκρατία», συμπλήρωσε και κατέληξε:

«Λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τα τρολ τους. Ντροπή, ντροπή, ντροπή, είναι το μόνο που μπορώ να πω για ένα κόμμα που όταν άλλοι καλλιτέχνες εκφράζουν την άποψή τους υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλοί, αλλά όταν οποιοσδήποτε άλλος λέει ότι το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει μόνο στην Αριστερά, έρχονται και τους στοχοποιούν»

2.-Χωμενίδης και Τατσόπουλος στηρίζουν Σαββόπουλο: «Διάφοροι ο,τι νάνοι τον βρίζουν»
Επιθέσεις από Ακρίτα, Πολάκη και Μπίστη σε βάρος του τραγουδοποιού, που είπε ότι θέλει αυτοδύναμη ΝΔ στις εκλογές - Στο πλευρό του οι δύο συγγραφείς

Θέση υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου πήραν οι συγγραφείς Χρήστος Χωμενίδης και Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τις επικρίσεις που διατύπωσε η Έλενα Ακρίτα, ο Νίκος Μπίστης και ο Παύλος Πολάκης κατά του συνθέτη, με αφορμή τη δήλωσή του για τις εκλογές, ότι ελπίζει να δει αυτοδύναμη τη ΝΔ.

«Από όταν ήμουν είκοσι χρονών, διάφοροι ο,τινάνοι βρίζουν τον Διονύση Σαββόπουλο. Πόσο βαρετό. Πόσο βαρετοί...», σχολίασε ο Χρήστος Χωμενίδης, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Τη στήριξή του στον Σαββόπουλο διατύπωσε και ο Πέτρος Τατσόπουλος, σε ανάρτησή του στην οποία απευθύνεται και στην Έλενα Ακρίτα. «Το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη "Συννεφούλα" θα την τραγουδούν ακόμη», έγραψε.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

«Μια από τις πιο αποκρουστικές παρενέργειες στη συμπεριφορά όσων εμπλέκονται στην ενεργό πολιτική(δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) είναι η εθελούσια συναισθηματική αναλγησία. Αδερφικοί φίλοι φθάνουν στο σημείο να "μην μιλιούνται" επειδή σε κάποιες εκλογές, κάπου, κάποτε, βρίσκονται κομματικά αντιμέτωποι. Θυμάμαι με πόση οργή αντέδρασα το 2017, λίγες μόλις ώρες μετά τον θάνατο του Λουκιανού Κηλαηδόνη, όταν η τότε υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, από όλα τα επιτεύγματα του λατρεμένου δημιουργού, θεώρησε σκόπιμο να μην μνημονεύσει τη στάση του... στο δημοψήφισμα του 2015. Σήμερα, ένα προσφιλές μου πρόσωπο, η Έλενα Ακρίτα, είπε πικρά λόγια για ένα άλλο προσφιλές μου πρόσωπο, τον Διονύση Σαββόπουλο, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με τη δημόσια δήλωσή του για την ψήφο του. Έλενά μου, το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη "Συννεφούλα" θα την τραγουδούν ακόμη. Με την αγάπη μου"».

«Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω»

Η Έλενα Ακρίτα, σε ανάρτησή της για τις δηλώσεις της, εξέφρασε την επιθυμία να του επιστρέψει τον δίσκο που της είχε αφιερώσει, ενώ σε δεύτερη ανάρτησή της επιτέθηκε σε όσους επέκριναν τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Τάνια Τσανακλίδου, τον Φοίβο Δεληβοριά και τη Νατάσα Μποφίλιου και σημείωσε: «Κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε από χτες».

Από την πλευρά του ο Νίκος Μπίστης υπογράμμισε: «Δεν χρειαζόταν η στήριξη στον Μητσοτάκη και την ΝΔ για να καταλάβουμε ότι έχεις ένα πρόβλημα με τα νιάτα σου», ενώ ανέφερε με νόημα: «Αχ βρε Νιόνιο, τι κρίμα, ξέραμε ότι η πλατεία σου είναι άδεια από πάθος».

Σε πιο ακραίους τόνους κινήθηκε ο Παύλος Πολάκης. «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες... Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε.

3. Παύλος Μαρινάκης: Η επίθεση Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη» - Τι ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης

Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού, τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του ανεξαρτήτως του τι θα πω εγώ ή εσύ» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Όπως τόνισε ο κ. Μαρινάκης, «ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση» αναφέρει ο κ. Μαρινάκης.

«Για άλλη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ενός πρώην υπουργού και βουλευτή, μιας υποψήφιας του ψηφοδελτίου Επικρατείας του, αλλά και των διαδικτυακών ταγμάτων εφόδου του, εξαπολύει μια χυδαία επίθεση με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς σε έναν καλλιτέχνη με σημαντική προσφορά στην Ελλάδα και στον πολιτισμό, επειδή απλώς εξέφρασε την άποψή του» σημειώνει.

«Έτσι αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία στην Κουμουνδούρου: να είμαστε ελεύθεροι να συμφωνούμε μαζί τους. Πλέον, δεν τους φοβάται κανείς. Γι' αυτό και την Κυριακή θα ηττηθούν οι κάθε είδους φασίστες, είτε της πάνω είτε της κάτω πλατείας» καταλήγει ο κ. Μαρινάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline