Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  08:56:00

Ευκλ. Τσακαλώτος κατηγορηματικός, κλείνει το όλο θέμα: «Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Αλέξη Τσίπρα... Όλα τα άλλα, αποτέλεσμα- εξελίξεις θα συζητηθούν στα όργανα.». Κύριο

Αναγκαίες αλλαγές σε διάφορα πρόσωπα και επιτελικούς ρόλους». Κανένα επιφανές στέλεχος δεν έχει πρόθεση να θέσει θέμα ευθυνών για την μεγάλη ήττα και πολύ λιγότερο αλλαγής του Αλ. Τσίπρα.

«Ο προεδρος συνεχίζει κανονικά», λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα και προετοιμάζονται για τον β' γύρο.

Παρά τη συντριπτική ήττα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να υποστηρίζουν πως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στο κόμμα.

Εξηγούν ότι τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, ειναι η στρατηγική του κόμματος και τι πήγε λαθος εκεί. Μάλιστα, σημειώνουν ότι δεν υπάρχει συζήτηση για ηγεσία, ενώ εκκρεμεί και ο β' γύρος των εκλογών.

«Ο προεδρος συνεχίζει κανονικά», λένε άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Αλέξη Τσίπρα.

Η σύσκεψη στελεχών υπό τον Τσίπρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο γραφείο του στον 7ο είναι, μεταξύ άλλων, οι γραμματείας Ράνια Σβίγκου και Γιώργος Βασιλειάδης, ο Μιχάλης Καλόγηρου, ενώ λίγο μετά τις 22:00 έφτασε και η Εφη Αχτσιόγλου.

Ο Τσακαλωτος, ο οποίος αποχώρησε, απέκλεισε κάθε θεμα ηγεσίας, είπε οτι αύριο ειναι πιθανό να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία, ώστε να χαραχθεί η στρατηγική ενόψει του β' γύρου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline