Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:49:09

Επιλογή ταπείνωσης της Ελλάδας από τον φιλότουρκο Εντι Ράμα: Παραμένει προφυλακισμένος ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης. Κύριο

Απογοήτευση στη ν ομογένεια γιατί ακόμα η Ελλάδα συνεχίζει τις δηλώσεις και διεθνείς διαμαρτυρίες, χωρίς τα αναγκαία μέτρα- αντίποινα κατά του καθεστώτος των Τιράνων και της αλβανικής ομογένειας στην Ελλάδα.

Προφυλακισμένος παραμένει ο νέος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, όπως αποφάσισε το δικαστήριο κατά της διαφθοράς στα Τίρανα, το μεσημέρι της Δευτέρας (22.05.2023). Στο κενό οι διεθνείς διαμαρτυρίες,, η ανυπαρξία σοβαρής κατηγορίας ενοχής δωροδοκίας κάποιων ψηφοφόρων, οι επισημάνσεις από τις ΗΠΑ και τις Βρυξέλλες και η εκλογή του από την ελληνική ομογένεια με αδιάβλητες διαδικασίες.
"Η παράταση της κράτησης του Φρέντι Μπελέρη, εκλεγμένου πλέον Δημάρχου Χείμαρρας, προσκρούει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα και στην ευρωπαϊκή αντίληψη για το κράτος δικαίου", ανέφερε σε ανακοίνωση του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικώ..

Κρατούμενος παραμένει, επίσης, και ο Παντελής Κοκαβέσης με την απόφαση του ίδιου δικαστηρίου, πάρα τα προβλήματα υγείας που έχει. Σύμφωνα με τους δικηγόρους μέσα σε τρεις ημέρες πρέπει να καθαρογραφεί η απόφαση και μετά έχει το δικαίωμα ένστασης.
Οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει αναστάτωση στους ομογενείς, καθώς έχει περάσει μία εβδομάδα που ο Φρέντι Μπελέρης εξελέγη νέος δήμαρχος Χειμάρρας και ακόμα παραμένει άγνωστο ποια θα είναι η τύχη του δήμου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline