Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:34:46

Εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης, με εβραϊκές καταβολές: Ψευδείς και ανυπόστατες οι φημολογίες ότι χρηματοδοτώ το κόμμα της χριστιανικής ΝΙΚΗΣ. Κύριο

«Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον επί σειρά δεκαετιών και κατ ́επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και τα πολιτικά δρώμενα, είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς», τονίζει στην ανακοίνωση του διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.

1. Δεν ήταν ο μόνος αναφερόμενος ως μυστικός χρηματοδότης καθώς στην πιάτσα κυκλοφορούσαν τα ονόματα δύο άλλων εφοπλιστών. Ωστόσο αυτός θέλησε να αντιδράσει με πολλή ενόχληση.«Ψευδείς και ανυπόστατες» χαρακτηρίζει ο Βίκτωρας Ρέστης τις φημολογίες που τον εμπλέκουν με τη χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αφορμή για την ανακοίνωση του επιχειρηματία στάθηκαν δημοσιεύματα που τον συσχετίζουν με το κόμμα ΝΙΚΗ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ήρθαν σε γνώση μου δημοσιεύματα απολύτως αναληθή και δίχως πραγματικό υπόβαθρο τα οποία εμπλέκουν το πρόσωπό μου με δήθεν χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων που συμμετείχαν στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη χώρα μας όσο και στο διεθνές περιβάλλον επί σειρά δεκαετιών και κατ ' επιλογή μου ουδέποτε ενεπλάκην στον πολιτικό βίο και πολιτικά δρώμενα είτε εντός Ελλάδος είτε διεθνώς.

Αξιώνω να παύσουν οι ψευδείς και ανυπόστατες φημολογίες σε βάρος μου και να μην παίζονται παιχνίδια χρησιμοποιώντας το όνομά μου προς εξυπηρέτηση πρόδηλων ,κακόβουλων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων , άλλως θα προσφύγω άμεσα στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

Ο Βίκτωρ Ρέστης είναι εφοπλιστής και επιχειρηματίας. Είναι επικεφαλής του πέμπτου μεγαλύτερου ναυτιλιακού ομίλου της χώρας μας και με επιχειρηματική δραστηριότητα σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο real estate, τη βιομηχανία τροφίμων, τον τραπεζικό κλάδο μέσω της FBBank και την ενέργεια. Είναι ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας Enterprise Shipping & Traiding.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline