Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  01:03:08

Ο ένας αντιπρόεδρος της ΝΔ υπό απόσυρση μετά την... διακήρυξη για 180 έδρες. Ήπιος και αξιόπιστος ο Κωστής Χατζηδάκης αξιολογεί : «Ακόμα χειρότερη η νέα ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αμετανόητοι». Κύριο

Συνεχίζεται η δημαγωγική τακτική πάνω στα εργασιακά συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα που καταδικάστηκαν στις στις λαϊκές συνοικίες και ανάμεσα στους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους όλων των κατηγοριών.

Χατζηδάκης για Κατρούγκαλο: Αποκάλυψε άθελά του τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών

«Από την τρικυμία στο vertigo!» ανέφερε σε ανάρτηση του πως πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης
Με δηκτικό τρόπο σχολίασε στο Twitter τη δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύση Τεμπονέρα, με την οποία επιτέθηκε σε διάταξη για τους ελεύθερους επαγγελματίες, την οποία ωστόσο είχε υπερψηφίσει το κόμμα του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο τέως υπουργός Εργασίας κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι η «νέα ομάδα» του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται ακόμη χειρότερη καθώς ο κ. Τεμπονέρας «επιτέθηκε σε ευνοϊκή διάταξη για την ασφαλιστική ικανότητα των ελευθέρων επαγγελματιών, που έχει υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ!» για να σχολιάσει: «Από την τρικυμία στο vertigo!»

«Ακόμη χειρότερη αποδεικνύεται η «νέα ομάδα» του #ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον κ. Φαραντούρη που είπε ότι η επιδότηση για τα τιμολόγια του ρεύματος ήταν «λάθος προτεραιότητα», ο κ. Τεμπονέρας επιτέθηκε σε ευνοϊκή διάταξη για την ασφαλιστική ικανότητα των ελευθέρων επαγγελματιών, που έχει υπερψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ! Από την τρικυμία στο vertigo!» έγραψε στο twitter ο κ. Χατζηδάκης.

«Δεύτερος Κατρούγκαλος ο Φαραντούρης»

Νωρίτερα ο κ. Χατζηδάκης είχε χαρακτηρίσει «δεύτερο Κατρούγκαλο» τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά Νικόλα Φαραντούρη, καθώς σε πάνελ της ΕΡΤ «χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος «λάθος προτεραιότητα». Δηλαδή μας είπε, με άλλα λόγια, ότι κακώς τα δώσαμε».

Δείτε τι έγραψε στο Twitter o Κωστής Χατζηδάκης

«Κατρούγκαλος Noύμερο 2 μάς προέκυψε χθες! Ο κ. Φαραντούρης. Χαρακτήρισε τα επιδόματα στην ενέργεια για τα τιμολόγια του ρεύματος «λάθος προτεραιότητα». Δηλαδή μας είπε, με άλλα λόγια, ότι κακώς τα δώσαμε. Και ότι δηλαδή θα ήταν καλύτερο να αφήσουμε απροστάτευτους τους ευάλωτους συμπολίτες μας πχ στο Περιστέρι, στο Αιγάλεω, στη Νέα Ιωνία, κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης!».
Στο tweet ο Κωστής Χατζηδάκης δημοσιεύει και βίντεο με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline