Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  15:02:35

Ενθαρρυμένος από τις νέες δημοσκοπήσεις ο Αλ. Τσίπρας στοχεύει σε 23-25%, βέβαιος για τη δεύτερη θέση και με απόσταση από Ανδρουλάκη-ΠΑΣΟΚ. Κύριο

Με έμφαση στην προσωπική κριτική στον «ηγεμόνα Μητσοτάκη», σε λαϊκές συνοικίες και Κρήτη.

1.Με ενισχυμένη αρκετά την εσωκομματική συσπείρωση, την αυτοπεποίθηση μετά την πτώση του 20% από τις τρείς έως τώρα νέες δημοσκοπήσεις, ο Αλ. Τσίπρας εστιάζει στο τρίπτυχο: αντεπίθεση στον «ηγεμόνα Μητσοτάκη», προσέγγιση στις λαϊκές γειτονιές και την Κρήτη.

Τις προεκλογικές του περιοδείες συνεχίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα βρεθεί σήμερα 6 Ιουνίου στους νομούς Θεσσαλονίκης και Πιερίας, στόχους εκλογικού ενδιαφέροντος αλλά όχι τόσο πρωταρχικούς, όσο άλλοι πιο δύσκολοι λ.χ. στην Αττική και στην Κρήτη, όπου γνώρισε μεγάλη φθορά..

Ενότητα και ιδιαίτερο βάρος στις λαϊκές γειτονιές και στην Κρήτη, το μήνυμα των επιλογών του Αλέξη Τσίπρα για τις περιφέρειες που θα κατέβει υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ– ΠΣ θα είναι υποψήφιος στο Ρέθυμνο, στον δυτικό τομέα της Αθήνας και στην Α' Πειραιά και «φεύγει» από Σέρρες και Δωδεκάνησα.

Το μήνυμα Τσίπρα

Όπως αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, μήνυμα ενότητας προς το εσωτερικό του κόμματος αποτελεί η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να κατέβει στο Ρέθυμνο για να στηρίξει την εκλογή του Ανδρέα Ξανθού. Ταυτόχρονα όμως αποτελεί και ισχυρή συμβολική κίνηση η προσωπική του συμμετοχή στη μάχη της Κρήτης για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Μάλιστα ο Αλεξης Τσίπρας σχεδιάζει να μεταβεί στην Κρήτη επί τριήμερο καθώς και άλλη μια φορά για την τελική συγκέντρωση την τελευταία εβδομάδα.

Επίσης ισχυρό συμβολισμό έχει η επιλογή του Αλέξη Τσίπρα να επιλέξει πέραν της Α' Πειραιά όπου εξελέγη στις 21 Μαΐου, τον Δυτικό τομέα της Αθήνας, μια περιοχή δηλαδή λαϊκών στρωμάτων που παραδοσιακά αποτελούσε τη κυρία δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ, και τώρα θέτει ως βασικό στόχο να επαναπροσεγγίσει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline