Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  11:24:32

Οι πλέον ανελλήνιστες, ασεβείς και ακραίες δηλώσεις για την τραγωδία έξω από την Πύλο. Του πρώην βουλευτή Κ. Μπογδάνου και της τηλεπερσόνας Τατιάνας Στεφανίδου. Κύριο

Μπογδάνος: Ακροδεξιό παραλήρημα επί πτωμάτων: «Κανένα εθνικό πένθος – Πέθαναν σε διεθνή ύδατα και είναι ξένοι».

Δεν θέλει να κρυφτεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και πάνω στα πτώματα των εκατοντάδων νεκρών του ναυαγίου, επικρίνεται ότι κάνει ακροδεξιά προπαγάνδα προς άγραν ψήφων λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.

«Δεν αναγνωρίζουμε το εθνικό πένθος. Και δεν το αναγνωρίζουμε ως εθνικό, διότι πρόκειται για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα εκτός ελληνικής επικράτειας, και τα θύματα ήταν πολίτες τρίτων χωρών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για τον υποψήφιο βουλευτή δεν είναι σωστό να μιλάμε για εθνικό πένθος. Γιατί όπως λέει δεν έχει κάτι το εθνικό η τραγωδία. Έγινε σε διεθνή ύδατα και οι νεκροί είναι πολίτες... τρίτων χωρών. Άρα όχι Έλληνες, ούτε καν Ευρωπαίοι και λευκοί, για να μπορέσουμε να πενθήσουμε. Είναι ξένοι και ξεκίνησαν να έρθουν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα γιατί σύμφωνα με τον Μπογδάνο, υπάρχουν όλοι αυτοί που τους τάζουν μια... πλούσια ζωή.

Και συνεχίζει κατηγορώντας ότι για το ναυάγιο – που κατά τα άλλα τον γέμισε στεναχώρια – φταίνε οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων, η Αριστερά και οι ΜΚΟ που τόσο μισεί η Ακροδεξιά, που «τάζουν» λέει «επιδόματα» και δίνουν και ΑΜΚΑ και έτσι ξεσηκώνονται οι Ασιάτες και οι Αφρικανοί και έρχονται στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Δεν φτάνουν τα μέτρα αποτροπής

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Μπογδάνος θέλει περισσότερα μέτρα αποτροπής. Δεν φτάνει ο φράχτης, οι επαναπροωθήσεις, τα κλειστά σύνορα της Ευρώπης, πρέπει να ληφθούν και άλλα μέτρα απέναντι στους κατατρεγμένους.
2.Τατιάνα Στεφανίδου: «Δεν έχουμε ασθενοφόρα και έχουν πάει 10 για το ναυάγιο στην Πύλο» - Αντιδράσεις στο Twitter για τη δήλωση της παρουσιάστριας

Μετά το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, μία δήλωση της Τατιάνας Στεφανίδου προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «T-Live» δήλωσε εκνευρισμένη: «Επιβαρύνοντας την Ευρώπη και τη χώρα μας με αυτούς τους ανθρώπους, τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Γιατί λέω επιβαρύνοντας; Διότι προχθές κάναμε την κουβέντα για τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν. Τα ασθενοφόρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα. Και εδώ έχουμε μια κολοσσιαία κινητοποίηση, έχουν πάει οκτώ-δέκα ασθενοφόρα, για να βοηθήσουν την κατάσταση. Εάν αυτή τη στιγμή κάποιος χρειαστεί ασθενοφόρο στον νομό Πελοποννήσου, αν κάποιος σε ένα χωριό πάθει καρδιακό επεισόδιο, πού θα βρεθεί ασθενοφόρο να τον μεταφέρει;».

Η αντίδραση στο Twitter ήταν άμεση, τοποθετώντας το όνομα της παρουσιάστριας στα πρώτα trend της πλατφόρμας. Πολλοί αναρωτήθηκαν πώς γίνεται να υπάρχουν τέτοιες απόψεις όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, ενώ αρκετοί σχολίασαν το γεγονός πως η δημοσιογράφος δεν γνωρίζει πως η Πελοπόννησος δεν είναι νομός, αλλά περιφέρεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline