Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  09:41:32

Απύλωτα τα στόματα στον ΣΥΡΙΖΑ. Χθες ο Γ Μουζάλας αμετροεπής: «Όταν πέσει ο φράχτης στον Έβρο θα έπαιρνα χαρά σαν να έπεφτε το .....τείχος του Βερολίνου». Ο Αλ.Τσίπρας, πρόσφατα μόλις, έχει δηλώσει τα αντίθετα. Κύριο

Παράλληλα ο Αλέξης Τσίπρας έχει δηλώσει (όταν είχε κάνει παρόμοια δήλωση ο αποτυχών ως βουλευτής Ν. Φίλης) πως δεν έχει πρόθεση, εάν κυβερνήσει, να καταργήσει τον Φράχτη στα σύνορα του Έβρου.

1.Όπως ισχυρίστηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η πολιτική της αποτροπής που ακολουθεί η ΝΔ, δηλαδή να μην έρχονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τους οδηγεί στο να αναζητούν μη νόμιμες διόδους, κάνοντας χρήση μεταφορικού ρητορικού σχήματος ότι θα συμβεί τελικά το ίδιο με τα μπαζωμένα ρέματα, όταν το νέο στρέφεται σε άλλες περιοχές τις οποίες πιέζει και πλημμυρίζει. πίεσης¨.

2.«Ο φράκτης είναι εργαλείο, σημασία έχει πως τον χρησιμοποιείς. Εγώ δεν θα ήθελα να υπάρχουν φράκτες. Όταν πέσει θα έπαιρνα χαρά σαν να έπεφτε το τείχος του Βερολίνου», δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο σταθμό Status fm.

«Εάν δεν υπάρχουν νόμιμοι οδοί, τότε οι φράκτες θα καθυστερούν λίγο (σ.σ. τις δυναστευτικές ροές), και θα λειτουργούν όπως τα μπλοκαρισμένα ρέματα και τα ποτάμια στις πόλεις που όταν μπλοκάρουν υπερχειλίζουν και φωνάζουμε», υποστήριξε ακόμη ο κ. Μουζάλας.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Μουζάλας χαρακτήρισε πολιτικό έγκλημα της Ευρώπης το ναυάγιο στην Πύλο "με συναυτουργό τη ΝΔ", ισχυριζόμενος πως η πολιτική της αποτροπής που ακολουθεί, δηλαδή να μην έρχονται οι μετανάστες στην Ελλάδα τους οδηγεί στο να αναζητούν μη νόμιμες διόδους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline