Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  11:40:53

Οι δήθεν «κομμένοι» από τον Μητσοτάκη στις περισσότερες έντεχνες διαρροές: Γεωργιάδης, Αβραμόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κεφαλογιάννη, Κακλαμάνης, Κικίλιας, Καιρίδης, Θεοδωρικάκος, Βαρβιτσιώτης, Τσιάρας, Πέτσας, Συρίγος ακόμα κι οι Βορίδης-Γεραπετρίτης. Κύριο

Συζητούνται ευρύτερα ποιοί και ποιές κάνουν για ίδιον λογαριασμό ή εκλεκτών και φίλων τους τις διαρροές για ....προνομιούχους και επίλεκτους της κυβερνητικής εξουσίας του Κυρ. Μητσοτάκη τη δεύτερη τετραετία.

1.Rotation, άρωμα γυναίκας και νέοι εκλεκτοί, χωρίς ιδεολογικό πρόσημο της ΝΔ αλλά και πάλι του ΠΑΣΟΚ.

Το βέβαιο είναι, γράφεται συχνά σε διάφορα ΜΜΕ, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα χρησιμοποιήσει τεχνικές... μπάσκετ, αφού όπως ο ίδιος έχει πει το υπουργικό συμβούλιο θα έχει rotation. Δηλαδή και παιχνίδι και πάγκο. Σε ποιά έκταση άγνωστο. Με στόχο την ανανέωση και με ποια κριτήρια. Μαξιμαλιστές ορισμένοι διαρροείς υποστηρίζουν ότι σε μεγάλη έκταση θα υπάρξει ανανέωση και ότι είναι πιθανόν προβεβλημένοι υπουργοί της ΝΔ να συνεχίσουν να παραμένουν στον πάγκο, όπως την τετραετία 2019-2023 ή να μην καθίσουν εξ'αρχής σε υπουργικό θώκο, αλλά να μπουν σε υπουργεία αργότερα, σε δεύτερη φάση. Αγνωστο πότε κς\αι εάν.

Οι γυναίκες της παράταξης, ορισμένες βιαστικές σε φιλοδοξίες και χωρίς ιδιαίτερη διάκριση μέχρι σήμερα(ακόμα και η Λ. Μενδώνη και άλλες υφυπουργοί κυρίως), προβάλλεται ως θα είναι ένα βασικό... συστατικό του υπουργικού συμβουλίου, με έντονη παρουσία σε καίριες θέσεις μέχρι προεδρία της Βουλής, υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Υγείας, Ενέργειας και άλλα σημαντικά., Ακόμη και στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Για αυτό το πόστο ακούστηκε έντονα τελευταία το όνομα της Σοφίας Ζαχαράκη, ενώ το όνομα της Ειρήνης Αγαπηδάκη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας συζητείται έντονα για το υπουργείο Υγείας ή για το υπουργείο Στεγαστικής Πολιτικής. Ένα γυναίκειο όνομα συζητείται ακόμη για την προεδρία της Βουλής ή (τελευταία) για υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ακούει στο όνομα της Νίκης Κεραμέως.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline