Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  11:33:30

Μητσοτάκης σκληρός για την παραίτηση Τσίπρα: «Αναμενόμενη απόφαση μετά τις τρεις εκλογικές ήττες. Οι πολιτικές αθλιότητες, με τις οποίες ταυτίσθηκε». Κύριο

«Με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, κάνοντας ένα πρώτο ιστορικό απολογισμό του πολιτικού βίου του Αλέξη Τσίπρα.

1.Αναμενόμενη και αναπόφευκτη , δηλαδή νομοτελειακή για την ηγεσία Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ., χωρίς εύκολους συναισθηματισμούς και επιφανειακές ρητορείες λύπης και πολιτικής ανωτερότητας,, χαρακτήρισε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις τους προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ήταν αναμενόμενη απόφαση Τσίπρα μετά τις τρεις συντριπτικές ήττες, αναφερόμενος στις μεγάλες εκλογικές ήττες , εκείνες του 2019( (Ευρωεκλογές και Εθνικές) και τις βουλευτικές του Μαΐου και του Ιουνίου φέτος..

«Με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά.
Ήταν ένα κόμμα που και στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση ταυτίστηκε με την τοξικότητα με τον διχαστικό λόγο και την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν τελικά κρίθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου, είπε.

Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες και πρέπει πρώτα και πάνω από όλα να προτείνουν ρεαλιστικά κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών. Σε αυτό το δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύτηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει. Του το εύχομαι ειλικρινά».

-ΑΥΓΗ 29.6.2023.....Τοξικός ακόμα όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «αναμενόμενη» την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο και την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline