Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  20:39:40

Κακόψυχοι του Διαδικτύου για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Χαλασμένες ψυχές με συμπλέγματα και βαθύ μίσος προς τον εαυτό τους, που τα εξωτερικεύουν σε βάρος όσων δοκιμάζονται. Κύριο

Τα απαράδεκτα σχόλια στον Γρηγόρη Γκουντάρα που ζήτησε βοήθεια για τη φωτιά στο Λαγονήσι– Ευχαριστεί όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και δημοσιεύει κάποιες χυδαίες απαντήσεις.

Το φαινόμενο είναι παλιό, από τη εποχή του φθόνου και της κακοψυχίας στη Βίβλο, τις τραγωδίες και στα μεγάλα λογοτεχνικά έργα. Ο πολιτισμός, οι οργανωμένες κοινωνίες, τα δημόσια ήθη μπορεί να φώτισαν σκοτεινά βάθη της ψυχής, να άμβλυναν τη δολιότητα και τη κακία ,τη ζήλεια και την χαιρεκακία αλλά δεν τις εξαφάνισαν. Οι άρρωστοι ψυχικά και συναισθηματικά τύποι υπάρχουν σε όλες τις κοινωνίες και σε όλες τις εποχές. Φυσικά έξω από τα ψυχιατρεία και την αναγκαία ιατρική-φαρμακευτική θεραπεία.

Μια άρρωστη κατάσταση, μια ψυχική διαστροφή που αναζωπυρώνεται κάθε φορά που της δίνεται αφορμή , τους δίνεται η αιτία να βασανίζουν συνανθρώπους τους, να ειρωνευτούν, να κακολογήσουν . Κακόψυχοι του Διαδικτύου για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Χαλασμένες ψυχές με συμπλέγματα και βαθύ μίσος προς τον εαυτό τους, που τα εξωτερικεύουν σε βάρος όσων δοκιμάζονται.

2.Έκκληση για βοήθεια στο Λαγονήσι, όπου έφτασε η φωτιά που ξέσπασε τη Δευτέρα στον Κουβαρά απηύθυνε με ανάρτησή του στα social media τη Δευτέρα o Γρηγόρης Γκουντάρας.
Ο παρουσιαστής, που μένει στο Λαγονήσι μαζί με την οικογένειά του ανέβασε stories για να δείξει την κατάσταση που επικρατούσε.

Σήμερα, με νέα ανάρτηση, ευχαρίστησε όσους προθυμοποιήθηκαν να βοήθησαν ενώ δημοσίευσε και κάποια χυδαία μηνύματα που έστειλαν κάποιοι, γράφοντάς του «να καείς ρε», «να πας να γ..».

«Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι. Άνθρωποι που δεν μπορούσα να φανταστώ καν μας καλούσαν σπίτι τους να μνας φιλοξενήσουν μου έλεγαν να πάνε να ρίξουν νερό. Φοβερή ανθρωπιά. ΦΟΒΕΡΗ. Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με πολλές άλλες στο Διαδίκτυο κακοήθειες, φθονερές, πεζοδρομιακές, κομπλεξικές αναφορές και σχόλια με επίκεντρο τις πυρκαγιές και τις καταστροφές και δοκιμασίες των συνανθρώπων μας από αυτές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline