Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  20:56:19

Θα δοκιμασθούν σκληρά μέχρι και 44 βαθμούς, οι πόλεις και περιοχές: Αργολίδα, Κορινθία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Χανιά, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Χαλκιδική, Λακωνία. Κύριο

Απαισιοδοξία για δοκιμασίες μέχρι τέλος.... Ιουλίου. Καλύτερη η θερμική κατάσταση σε Ήπειρο, Αιγαίο, Ιόνιο, Μακεδονία και Θράκη.

1.Νέο, οδυνηρό, απειλητικό έκτακτο δελτίο καιρού - Έρχονται 45άρια την Κυριακή, τρίτο κύμα αφόρητης ζέστης από την Τρίτη
Καμίνι όλη η χώρα, επικαιροποίησε το έκτακτο δελτίο η ΕΜΥ - Μέχρι την Πέμπτη θα κρατήσει η τρίτη θερμική έξαρση.

Κατά τα κυβερνητικά επιτελεία, που ανησυχούν για την έκταση του πρωτοφανούς φαινομένου-κινδύνου στη μισή (παλαιά κυρίως) Ελλάδα θα δοκιμασθούν σκληρά μέχρι και 44 βαθμούς, οι πόλεις και περιοχές : Αργολίδα, Κορινθία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Χανιά, Καλαμάτα, Ηράκλειο, Χαλκιδική, Λακωνία.

2.Σε κλοιό καύσωνα θα βρίσκεται η Ελλάδα μέχρι και τις 30 Ιουλίου, με τις θερμοκρασίες γύρω στους 40 βαθμούς να μην πέφτουν. Σύμφωνα με τον προγνώστη της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου, από το Σάββατο και μέχρι την άλλη Πέμπτη ο υδράργυρος θα χτυπάει «κόκκινο», δείχνοντας ακόμη και... 45άρια.

Ειδικότερα στην ανάρτησή του στο Facebook, ο κ.Αρναούτογλου γράφει τα εξής: «Η θερμοκρασία ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ με μια μόνο ματιά! Φίλες και φίλοι! Για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ την επεξήγηση στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ γιατί όπως είναι φυσικο ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και την γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν!».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline