Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  20:31:33

Ενώ ο Ερντογάν υποχώρησε για το Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά, ο θρασύς Εντι Ρομά αγνοεί Μητσοτάκη και Ελλάδα. Φρέντι Μπελέρης: Απορρίφθηκε εκ νέου το αίτημα αποφυλάκισης - Σε έναν χρόνο η τελική εκδίκαση της υπόθεσης. Κύριο

Δεν απέδωσαν οι συστάσεις και τα νόμιμα αιτήματα, οι απειλές για και προσφυγή παραπόνων στην Ε.Ε.

Χρειάζονται προς συμμόρφωση και τερματισμό του δόλιου διωγμού του δημάρχου Χειμάρας, συγκεκριμένα αντίποινα κατά της Κυβέρνησης της Αλβανίας.

Αναμενόμενη μεθόδευση προκειμένου να απομακρυνθεί από την δημαρχία, στην οποία εξελέγη πρώτος και να ανοίξει ο δρόμος για την κερδοσκοπία- οικοπεδοποίηση εκτάσεων στην περιοχή, οι οποίες ανήκουν σε Ελληνες ομογενείς. Ολοκληρώθηκε η εξέταση του φακέλου της υπόθεσης του δημάρχου Χειμάρας, Φρέντι Μπελέρη από το ανώτατο δικαστήριο της Αλβανίας. Οι δικαστές αποφάσισαν την παραμονή του σε καθεστώς προφυλάκισης, όπως ακριβώς συνέβη και στις προηγούμενες εφέσεις στο SPAK.

Η εξέταση του φακέλου ξεκίνησε στις 13:50 ώρα Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε σε ειδική αίθουσα διαβουλεύσεων του ανώτατου δικαστηρίου από τους δικαστές Ilir Panda, Sokol Binaj και εισηγητή τον Sander Simoni.
Ο δήμαρχος Χιμάρας παραμένει 75 ημέρες φυλακισμένος. Το επόμενο στάδιο είναι η τελική εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία μπορεί να γίνει και σε έναν χρόνο από τώρα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline