Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  23:18:50

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο με τις πυρκαγιές. Αναζωπυρώσεις, νέες εστίες καθημερινά, ειδοποιήσεις αγωνίας από το 112, μέχρι... εκρήξεις πυρομαχικών στην Αγχίαλο. Κύριο

Απομάκρυνση των F-16 σε γειτονικά αεροδρόμια.

1.Εικόνες πολέμου με απομακρύνσεις χιλιάδων πολιτών από τις εστίες τους, φόβους διάχυτους, εκρήξεις πυρομαχικών, νέες εστίες από πυρκαγιές σε πολλές περιοχές - Εκρήξεις πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο που βρίσκονται τα F16 - Ολοκληρωτικό χάος.
Πρωτοφανές χάος στη Μαγνησία όπου εκρήξεις πυρομαχικών προκαλούν τρόμο σε χιλιάδες κατοίκους που τρέχουν να γλυτώσουν. Πληροφορίες ανέφεραν πως αφέθηκε η αποθήκη στην τύχη της χωρίς να προστατευτεί από την πυρκαγιά. Εικόνες χάους επικρατούν στη Νέα Αγχίαλο. Ανύπαρκτο το κράτος. Κόσμος κλαίγοντας αναζητούσε δικούς τους ανθρώπους. Στην Νέα Αγχίαλο, υπάρχουν F-16.

Πρωτοφανές χάος στην Μαγνησία. Αφησαν στην τύχη της αποθήκη πυρομαχικών της 111 Πτέρυγας Μάχης, η οποία παραδόθηκε στις φλόγες, εξερράγησαν πυρομαχικά, τζάμια έσπασαν, κόσμος πανικόβλητος ξεχύθηκε στους δρόμους.
Οι πυκνοί καπνοί στην Νέα Αγχίαλο, πνίγουν τον κόσμο που προσπαθεί να επιβιβαστεί σε κάποιο σκάφος για να πάει στο Βόλο. Ακούγονται φωνές, κλάματα, άνθρωποι αναζητούν τους οικείους του.
Δεν υπάρχει κράτος, κανένας υπεύθυνος, να συντονίσει, να κατευθύνει, μόνο το 112 να χτυπά στα κινητά τους προκαλώντας περισσότερη σύγχυση. Οι εκρήξεις που συγκλόνισαν τον νομό ήταν από πυρομαχικά. Που σχετίζονται με την Εθνική Αμυνα της χώρας.
Στη Νέα Αγχίαλο βρίσκονται F-16. Και η ανησυχία είναι μεγάλη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline