Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  23:16:49

Μνήμες του 1986. Οι πρώτοι Δήμαρχοι της νίκης με 43% από τον πρώτο γύρο τον Οκτώβριο οι της Αθήνας, Πειραιά, Θεσσαλονίκης. Απόλυτη η στήριξη από τη ΝΔ. Κύριο

Προβληματισμός για καλές επιλογές υποψηφιότητες και στις επόμενες μεγαλοπόλεις Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα και Βόλο.

-Οι κκ Κώστας Μπακογιάννης, Γιάννης Μόραλης και Αντώνης Ζέρβας είχαν εκλεγεί άνετα το 2019 στο δεύτερο γύρο τελικά, με ποσοστά αντίστοιχα 65%,58% και 67%.

Το 1986 ο Κων. Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει πανηγυρικά και επιδιώξει την εκλογή των βουλευτών της ΝΔ Μιλτ. Εβερτ, Σωτ. Κούβελα και Ανδρέα Ανδριανόπουλο για τους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης και Πειραιώς με τις πολιτικές υποψηφιότητες κόντρα στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι πέτυχαν τρείς αντίστοιχες νίκες μεγάλης σημασίας. Τριάντα επτά χρόνια αργότερα ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει παρόμοιες φιλοδοξίες επιρροής για το κόμμα του αλλά με δοκιμασμένους αυτοδιοικητικούς ως υποψήφιους,

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τους υποψηφίους δημάρχους που υποστηρίζει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωση του κόμματος γίνεται γνωστό πως στηρίζονται οι Κώστας Μπακογιάννης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και Γιάννης Μώραλης, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά, αντίστοιχα.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ότι η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον δήμο Πειραιά».
Οι αυτοδιοικητικές εκλογές, να υπενθυμιστεί, είναι στις 8 Οκτωβρίου και έχουμε ήδη μπει σε προεκλογικό ρυθμό. Οι επαναληπτικές είναι προγραμματισμένες για τις 15/10.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline