Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  23:13:40

«...Ο Ιβάν Σαββίδης είναι άνθρωπος με αρχές.... Πολλούς βοήθησε αλλά του φέρθηκαν αχάριστα...». Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων σε ασυνήθιστο έπαινο-δημόσια παρέμβαση, μετά τις φήμες ότι ο Σαββίδης θα αποχωρήσει οριστικά από την Ελλάδα. Κύριο

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων - Οι ευχές του Ιβάν Σαββίδη και τα θερμά λόγια του Πατριάρχη Θεόφιλου Γ' για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με υπαινιγμούς, που προκάλεσαν εντυπώσεις και σχόλια.

PAOK FC
Στο περιθώριο της αναμέτρησης με την Μπεϊτάρ για το Conference League, αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης (3/8) το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Οι Άγγελος Αναστασιάδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ'.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετέφερε τις ευχές του Ιβάν Σαββίδη στον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ', ο οποίος μίλησε με λόγια θερμά για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Όλους τους βοήθησε, όλοι έτρεχαν από πίσω του και όλοι τον πρόδωσαν» ανέφερε με νόημα ο Πατριάρχης, ο οποίος πρόσθεσε για τον Ιβάν Σαββίδη ότι «είναι άνθρωπος που έχει αρχές. Τον εκτιμούμε πάρα πολύ»...

Πατριάρχης Ιερουσαλήμ για Ιβάν Σαββίδη: «Όλους τους βοήθησε και όλοι τον πρόδωσαν»
Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Άγγελο Αναστασιάδη επισκέφθηκαν το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline