Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  23:14:35

Το ταξίδι θανάτου των χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Οι Κροάτες χουλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ διέσχισαν μία απόσταση 1.500 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα της Κροατίας στην Αθήνα με αυτοκινητοπομπή αρκετών αυτοκινήτων και με το που πέρασαν τα ελληνοαλβανικά σύνορα, διέσχισαν 600 χιλιόμετρα από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη, χωρίς κανείς απολύτως να τους εμποδίσει.


Οι Κροάτες ξεκίνησαν το ταξίδι θανάτου, πιθανώς και οπλισμένοι ανεβάζοντας και βίντεο από την δολοφονική τους πορεία προς την Αθήνα.

Στο δρόμο τους κατάλαβαν αρκετοί Έλληνες, οι οποίοι κι αυτοί με την σειρά τους ανέβασαν βίντεο με το κομβόι των Κροατών σε διάφορα σημεία της Εθνικής Οδού. 1.478 χιλιόμετρα, είναι η οδική απόσταση που χωρίζει την Αθήνα από το Ζάγκρεμπ. Είναι το μήκος των δρόμων που οδήγησαν οι οπαδοί της Ντιναμό, για να φτάσουν χτες το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια και να προκαλέσουν τα σοβαρά επεισόδια που κατέληξαν στην δολοφονία ενός φίλου της ΑΕΚ.
Περίπου 200 μέλη των «Μπλε Κακών Παιδιών», όπως είναι η ονομασία των οργανωμένων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκίνησαν για τη χώρα μας με σκοπό να προκαλέσουν έκτροπα. Το κομβόι των οπαδών διέσχισε τα σύνορα τεσσάρων χωρών στη διαδρομή του: Κροατία – Σερβία – Βόρεια Μακεδονία – Ελλάδα. Η πλειονότητα των οχημάτων εισήλθε στη χώρα μας από τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων και κάλυψε μία διαδρομή 541 χιλιομέτρων μέχρι το Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Οι Κροάτες πέρασαν από 12 σταθμούς διοδίων, με τελευταία τα διόδια των Αφιδνών, όμως αυτό το κομβόι των πολλών χιλιομέτρων δεν έγινε αντιληπτό από την Ελληνική Αστυνομία, μέχρι τα οχήματα να διασκορπιστούν στην Αττική Οδό και μετά στους δρόμους της πόλης. Με το ραντεβού του θανάτου να έχει δοθεί στον Περισσό.
Εκεί που οι χούλιγκανς μετέβησαν χρησιμοποιώντας τους συρμούς του ΗΣΑΠ και ακολούθως, περπάτησαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια για να αρχίσουν την επίθεση τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline