Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  00:41:32

Ανοιχτό το ενδεχόμενο καρατομήσεων

Επιπλέον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέες απομακρύνσεις και καρατομήσεις στην ΕΛ.ΑΣ. αρμόδιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ αλλά και κυβερνητικοί παράγοντες με διαρροές σε ΜΜΕ. Αποδόθηκαν οι πρώτες ευθύνες.

«Με μία τέτοιου είδους κραυγαλέα απαράδεκτη αποτυχία τελειώνουμε με 7 απομακρύνσεις; Απαντώ ξεκάθαρα (...) ότι βεβαίως ό,τι μας δείξει η έρευνα που διατάχθηκε και έχει ανατεθεί σε ανώτατο αξιωματικό -που ξεκινάει και θα ολοκληρωθεί το γρηγορότερο δυνατό- θα σημάνει και τις αντίστοιχες αποφάσεις. Δεν σταματάμε εκεί. Αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο. Δεν νοείται η ΕΛ.ΑΣ. στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ακόμη και μήνα Αύγουστο μπροστά σε τέτοια γεγονότα, μπροστά σε τέτοια πληροφόρηση να αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο που αντιμετωπίστηκαν αυτά τα περιστατικά και αυτές οι πληροφορίες. Απαιτείται πολύ μεγαλύτερη ευθύνη και σοβαρότητα. Όχι να βγαίνουν εντολές και να την πασάρει ο ένας στον άλλον», είπε ο Γιάννης Οικονόμου.

«Ήταν απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο. Δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί. Όλο αυτό το κομβόι να διανύσει την μισή Ελλάδα και να μην το σταματήσει κανείς. Υπάρχουν τεράστια ερωτήματα για το επιχειρησιακό σχέδιο, για την διαχείριση των πληροφοριών που υπήρξε», σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Τέλος δεσμεύθηκε πως «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βρούμε τον δράστη της αποτρόπαιης αυτής δολοφονίας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline