Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  02:20:11

Γιάννης Αλαφούζος: πέρα από τις θεσμικές αλλαγές, απαιτούνται άμεσα μέτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν της ανυπόληπτης ΕΠΟ. Ποια με πρωτοβουλίες UEFA και Αστυνομίας. Κύριο

Μαρινάκης - Αλαφούζος ζήτησαν στη μεγάλη σύσκεψη στι Μαξίμου πιο σκληρά μακροπρόθεσμα μέτρα και εκτός γηπέδων κατά διαιτησίας, ΕΠΟ ,βίας. Ο Μελισσανίδης αρκείται στις εξαγγελίες Μητσοτάκη και μόνο.

Αλαφούζος στο Reuters: «Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η UEFA πρέπει να παρέμβει»

1.Σε δηλώσεις προς «Reuters» ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, μίλησε για την διαφθορά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την ανυπαρξία –ανυποληψία της ΕΠΟ και την ανάγκη της UEFA να παρέμβει άμεσα καθώς και για ορισμένα βραχυπρόθεσμα μεγρα στα γήπεδα
Μετά την συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν και τους ιδιοκτήτες του Big-4 ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στο γερμανικό πρακτορείο «Ruetters» για την διαφθορά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά κα την UEFA που πρέπει να κάνει κάτι για να το αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω είναι πολύ σημαντικό η UEFA να συμμετέχει πιο ενεργά στις υποθέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρ' όλο που κάθε ομοσπονδία είναι ανεξάρτητη.
Χάρηκα πολύ που αφιέρωσαν χρόνο για να ασχοληθούν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια μικρή χώρα με το ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πολύ καλό σημάδι.

Η αστυνόμευση είναι πολύ σημαντική. Η ιδιωτική ασφάλεια δεν μπορεί να κάνει σωματικούς ελέγχους, να εντοπίζει τα πλαστά εισιτήρια, δεν μπορεί να διενεργήσει ελέγχους ταυτότητας αν δεν έχουμε αστυνομία.

Υπάρχει διαφθορά. Η ΕΠΟ δεν έχει κάνει το παραμικρό γι' αυτό εδώ και χρόνια. Αν δεν πειστεί η ομσπονδία να ελέγξει τη λειτουργία του ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να λύσεις τα προβλήματα.
Νομίζω πως η κυβέρνηση προσπαθεί να καθαρίσει την κατάσταση. Η UEFA προσπαθεί επίσης, αλλά δεν ξέρω πόση εξουσία πιστεύουν ότι έχουν. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει αν δεν το κάνει η UEFA».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline