Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  02:40:10

Άβατο και τόπος εγκληματικότητας παραμένει ο Ασπρόπυργος για την ΕΛΑΣ: Χθες νεκρός 28χρονος Ρομά σε καταυλισμό μετά από πυροβολισμούς. Αλλοι Ρομά έκαψαν...το σπίτι του θεωρούμενου ως δράστη. Κύριο

Μάστιγα, κατά το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ συνιστά πλέον η ανεξέλεγκτη δράση ομάδων πληθυσμού, όπως οι Ρωσοπόντιοι και ιδίως Ρομά (τσιγγάνοι) σε όλη την Ελλάδα πλέον, επιδιδόμενοι είτε σε κλοπές, απάτες και ληστείες, μη εργαζόμενοι καθόλου είτε προκειμένου να εξασφαλίσουν εισόδημα από την πώληση μετάλλων.

Τότε γίνονται υπαίτιοι πυρκαγιών και μεγάλης περιβαλλοντικής μόλυνσης με το λιώσιμο των καλωδίων και τους τεράστιους μολυσματικούς καπνούς. Με διασυνδέσεις παρανομίας με χυτήρια, σιδηρουργεία , εμπορικά μετάλλων κλπ, που είναι εύκολο να εντοπισθούν , να τιμωρηθούν και να εξαρθρωθούν. Με χώρο ελεύθερης δράσης και ανομίας τον Ασπρόπυργο χρόνια τώρα.

Νεκρός 28χρονος σε καταυλισμό ύστερα από πυροβολισμούς στον Ασπρόπυργο.
Συγκεκριμένα, άνδρας εισέβαλε στον καταυλισμό και άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματίστει θανάσιμα έναν 28χρονο.
Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα στο Θριάσειο Νοσοκομείο όπου και κατέληξε.
Έξω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη συγκεντρώθηκε πλήθος που έβαλε φωτιά (κάηκε το σπίτι), ενώ έσπευσαν και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης μαζί με την οικογένειά του έχουν διαφύγει και αναζητούνται.

Άργησαν να ξυπνήσουν στην ΕΛΑΣ με τις ανομίες των Ρομά παντού, σε οργανωμένες κλοπές σιδήρου-χαλκού, σπιτιών και «φωτιές εργασίας» καθημερινά στον Ασπρόπυργο. 

Γράφτηκε από τον NonPaperNews
Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2023 00:05

Με βάση επίσημα στοιχεία -το 60% των εγκλημάτων στην Ελλάδα οφείλονται σε Ρομά, Πόντιους και Αλβανούς.
Αυξάνεται συνεχώς από χρόνο σε χρόνο και απλώνεται σε όλη την Ελλάδα η εγκληματικότητα σε αυτές τις τρείς κοινωνικές κατηγορίες.

1-Σύγκρουση με την ανομία , διαρρέει τώρα ότι αποφάσισε η Κυβέρνηση απέναντι τα φαινόμενα παραβατικότητας και εγκληματικότητας, που πυκνώνουν όλο και περισσότερο και αναδείχθηκαν πολλαπλά εφέτος μέχρι και τις τελευταίες πυρκαγιές Ιουλίου- Αυγούστου. Με ευρύτατο πεδίο παραβατικότητας σε Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, ΔΕΚΟ, κυκλώματα εμπορίας μεταναστών, κερδοσκοπίας με καταλήψεις παραλιών ,κλοπής ΦΠΑ κ.λπ.

Μάστιγα, κατά το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ χθες συνιστά πλέον η ανεξέλεγκτη δράση ομάδων πληθυσμού, όπως οι Ρωσοπόντιοι και ιδίως Ρομά (τσιγγάνοι) σε όλη την Ελλάδα πλέον, επιδιδόμενοι είτε σε κλοπές, απάτες και ληστείες, μη εργαζόμενοι καθόλου είτε προκειμένου να εξασφαλίσουν εισόδημα από την πώληση μετάλλων. Τότε γίνονται υπαίτιοι πυρκαγιών και μεγάλης περιβαλλοντικής μόλυνσης με το λιώσιμο των καλωδίων και τους τεράστιους μολυσματικούς καπνούς. Με διασυνδέσεις παρανομίας με χυτήρια, σιδηρουργεία , εμπορικά μετάλλων κλπ, που είναι εύκολο να εντοπισθούν , να τιμωρηθούν και να εξαρθρωθούν.

Μόνο τους τελευταίους πέντε μήνες στην περιοχή του Ασπροπύργου, όπου λειτουργούν πολλά παράνομα χυτήρια, υπαίθρια , χωρίς κανένα έλεγχο , ασύδοτα,, οι πυροσβετικές δυνάμεις χρειάστηκε να κινηποιηθούν ..... 473 φορές για κατάσβεση πυρκαγιών. Δυστυχώς, εάν δεν συσταθεί ένα ειδικό σώμα κατά της εγκληματικότητας των Ρομά, δεν πρόκειται να σταματήσουν οι κλοπές δημόσιας με χαλκό, οι καταστροφές ανδριάντων και προτομών και οι άλλες ανομίες.

2.Με βάση επίσημα στοιχεία -το 60% των εγκλημάτων στην Ελλάδα οφείλονται σε Ρομά, Πόντιους και Αλβανούς.
Αυξάνεται συνεχώς από χρόνο σε χρόνο και απλώνεται σε όλη την Ελλάδα η εγκληματικότητα σε αυτές τις τρείς κοινωνικές κατηγορίες.

Πανελλήνιο πλέον το φαινόμενο και ανησυχητικό.. Αυξάνεται συνεχώς από χρόνο σε χρόνο και απλώνεται σε όλη την Ελλάδα η εγκληματικότητα σε αυτές τις τρείς κοινωνικές κατηγορίες.

Με έντονη παραβατική συμπεριφορά, νοοτροπία υποκόσμου και ασύδοτη δράση.
Από κλοπές, διαρρήξεις, ληστείες έως τους ξυλοδαρμούς, συμμορίες ναρκωτικών και σωματεμπορίας έως τα συμβόλαια θανάτου. Οι αστυνομικές αρχές παραπονούνται για την απαγόρευση από δικαστικές αρχές να μη δημοσιεύουν την ταυτότητα των δραστών και να μη δημοσιεύονται βιογραφικά στοιχεία και φωτογραφίες τους, χωρίς εισαγγελική άδεια,. ακόμα και εάν έχουν ομολογήσει την ενοχή τους.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

3.Πολλοί κρύβουν την εγκληματικότητα των Ρομά, που είναι μεγάλη και πανελλήνια. Από τη Θράκη με τους λαθρομετανάστες, τις ομάδες κλοπών και ληστειών μέχρι το εμπόριο ναρκωτικών και κλοπές χαλκού από υπηρεσίες και προτομές. Νέα σοδειά.
Γράφτηκε από τον NonPaperNews

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline