Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  02:29:07

«Εδώ, είμαι χτυπήστε με....». Ανοικτή πρόκληση του Στέφανου Κασσελάκη σε όλους τους επικριτές του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ στο διήμερο Συνέδριο. Από τον Στ. Τζουμάκα έως τους παλαιούς των ημερών Βούτση, Φίλη, Μπαλτά, Δουζίνα κ.α. Κύριο

Πιστεύει ότι θα κερδίσει τους συνέδρους τελικά...

-«Και τι δεν έχω ακούσει» τονίζει στην αρχή ενός βίντεο και απαντά σε έξη άλλα σε εκείνους που όπως λέει ισχυρίζονται ότι τον «φύτεψαν» οι Αμερικανοί, η πρεσβεία, ο Μπάιντεν» και πολλά άλλα μειωτικά και κακοήθη.

1,«Με ''φύτεψε'' ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με «πότισε» στην πολιτική. Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι' αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του», αναφέρει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά και στο πρόσφατο άρθρο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Αριστείδη Μπαλτά, ο οποίος ανέφερεότι θέλει να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ Δημοκρατικό κόμμα και να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία.

«Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης αριστεράς», λέει.

Τέλος τονίζει ότι παραμένει όρθιος και ανθεκτικός «Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε!», λέει.

« Εδώ , είμαι χτυπήστε με....» Ανοικτή πρόκληση του Στέφανου Κασσελάκη σε όλους τους επικριτές του μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ στο διήμερο Συνέδριο. Από τον Στ. Τζουμάκα έως τους παλαιούς των ημερών Βούτση, Φίλη, Μπαλτά, Δουζίνα κ.α., που βγήαν με ειρωνικές δηλώσεις εναντίον του,. ¨Πιστεύει ότι θα κερδίσει τους συνέδρους τελικά. .

Αναμφίβολα,κατά το LIFO ο αμερικανοτραφής υποψήφιος είναι ένα φρέσκο πρόσωπο που αλλάζει τις ισορροπίες και ανανεώνει το ενδιαφέρον στον χώρο της κεντροαριστεράς. Ωστόσο, έχει μπροστά του μια δύσκολη διαδρομή προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι ένα εντυπωσιακό πυροτέχνημα. Βέβαια, στη χώρα μας πάντοτε είχαμε την τάση να γοητευόμαστε από διάττοντες αστέρες.

Μέχρι στιγμής, ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει αρκεστεί στην προβολή ενός υπερβάλλοντος συναισθηματισμού μέσω των social media, σε αριστερές κενολογίες και στην κατασκευή μιας πολιτικής εκδοχής που ναι μεν θέλει να εξελιχθεί σε βασικό εκφραστή μιας σύγχρονης αριστεράς, ακόμη και να ανοιχτεί στο ευρύτερο τοπίο της σοσιαλδημοκρατίας, αλλά το μόνο που έχει επιτύχει ως τώρα είναι να παραπέμπει περισσότερο σε νεοφώτιστο μάνατζερ που δοκιμάζει να «αναστήσει» μια αποτυχημένη επιχείρηση.

Facebook Twitter O Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να μη διαθέτει κομματικές περγαμηνές και να πλασάρεται ως ένα κοσμοπολίτικο μεταπολιτικό insta-life, αλλά ας μην ξεχνά ότι βρίσκεται σε ένα κόμμα που χλευάζει όλα όσα εκείνος υποστηρίζει στην προσωπική του πλατφόρμα.

Είναι αλήθεια ότι ζούμε σε καιρούς μεταπολιτικής και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο να γίνει ένας υποψήφιος top trending topic. Στο παρελθόν το έχουμε ξαναδεί το έργο είτε με τους νεωτερισμούς του Γιώργου Παπανδρέου είτε με το ΠΟΤΑΜΙ και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος πρώτος χρησιμοποίησε τον ενικό και αναφερόταν στους «επαγγελματίες της ζωής - νέους στην πολιτική». Μάλιστα, θυμάμαι ότι ξεκινούσε τη διακήρυξη του κινήματος λέγοντας: «Δεν ξέρω πώς να αρχίσω. Όσο κι αν έχω προετοιμαστεί γι' αυτήν τη στιγμή, νιώθω μια αμηχανία. Ας ξεκινήσω λοιπόν από το τέλος. Μπορεί να υπάρξει πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν;».

Επομένως,κατά δημoσίευμα του LIFO ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να μη διαθέτει κομματικές περγαμηνές και να πλασάρεται ως ένα κοσμοπολίτικο μεταπολιτικό insta-life, αλλά ας μην ξεχνά ότι βρίσκεται σε ένα κόμμα που χλευάζει όλα όσα εκείνος υποστηρίζει στην προσωπική του πλατφόρμα. Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τις παραδοσιακές ιδεολογικοπολιτικές αντιθέσεις ή τους πολιτικούς των μεταπολιτευτικών αριστερών οργανώσεων, αλλά αναρωτιέμαι ποιους θα πείσει από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος με την «αριστεία», που υπερτονίζει, και την τεχνοκρατική του νοοτροπία.

Επίσης, έχει άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα, αφού η μη εκλογή του στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας τού στερεί, στην περίπτωση που καταφέρει να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ, την παρουσία του στις συνεδριάσεις της Βουλής. Μα πώς είναι δυνατό, σκέφτονται πολλοί, να απουσιάζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να αντικαθίσταται από άλλον;

2.Ο Τζουμάκας «απασφάλισε» με τον Κασσελάκη: «Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO»

Μία ημέρα πριν τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας εκτόξευσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Κασσελάκη. Ο μόνος από τους τέσσερις άλλους υποψήφιους.
«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος μπήκε τελευταίος στην κούρσα των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο Στέφανος Τζουμάκας σημειώνοντας για τον συνυποψήφιό του είναι αποτελεί έκφραση του εκφυλισμού και της παρακμής της πολιτικής.
Μία ημέρα πριν τις εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας εκτόξευσε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Κασσελάκη.

«Τι σχέση έχει αυτό με το δημόσιο βίο; Αυτό είναι προσωπικές δημόσιες σχέσεις. Πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αυτά τα σόου;».
Όταν δε, ρωτήθηκε για τη δημοφιλία του κ. Κασσελάκη είπε χαρακτηριστικά: «Γελάει η κοινωνία. Έχει πέραση σε έναν κόσμο που είναι UFO, δεν έχει σχέση με τους κοινωνικούς αγώνες και δεν ξέρει για τα συμφέροντα που είναι από πίσω. Από το σύστημα είναι η αναταραχή. Είναι οργανωμένο αυτό. Είναι αυτός δημόσιος βίος;» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε άλλο σημείο, υπογράμμισε ότι «όλο αυτό το φαινόμενο είναι κατασκευασμένο από τα μέσα ενημέρωσης, αλλάζει την ατζέντα σε σχέση με τα προβλήματα που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιο δρόμο πρέπει να επιλέξει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
Popular

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ενωμένος μετά τη διαδικασία, απάντησε: «Ενωμένος θα βγει ανάλογα με τις εξελίξεις».

Όσο αφορά στη δική του υποψηφιότητα, ο Στέφανος Τζουμάκας ανέφερε πως έβαλε υποψηφιότητα «για να ξαναγυρίσουμε στην πολιτική, καθώς η προηγούμενη περίοδος δεν είχε σχέση με την πολιτική, αλλά με τον «πολιτικό συνδικαλισμό» και στα χρόνια Τσίπρα».
Πάω θετικά, πρόσθεσε, «και απευθύνομαι σε ένα κόσμο με θετικά συναισθήματα για να αλλάξουμε τα πράγματα. Πρώτα η χώρα, τα άλλα δεν έχουν αξία» .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline