Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024  05:01:21

Τα τέσσερα στάδια της ATTICA GROUP από την υποβάθμιση του εγκλήματος στο πλοίο της και την αλαζονική πρώτη ανακοίνωση, στη αναδίπλωση μετά την πανελλήνια κατακραυγή. Τεράστια η ζημιά στην εικόνα της. Κύριο

Ανακοίνωση από θέση απολογητική, πρόθυμης συνεργασίας με το ΥΠΕΝ ως ευαίσθητης εταιρείας.

1.Σε δεύτερη ανακοίνωση, μετά τις αλαζονικές διαρροές και την υπεροπτική πρώτη, για τον θάνατο του Αντώνη, υποχρεώθηκε η Attica Group μετά την κατακραυγή και το αποκαλυπτικό βίντεο.

Η Attica Group είναι η μητρική εταιρεία των Superfast Ferries, Blue Star Ferries και Hellenic Seaways. Επαίρετο ,παρά τα αρχικά παράπονα εναντίον της, από την τιμολογιακή της πολιτική έως τις συνθήκες ταξιδιού με πλοία της, ως εξής, ανάμεσα στα άλλα:

" το προσωπικό μσς αντικατοπτρίζει την εταιρική φήμη και ακεραιότητα που διέπει το σύνολο των δραστηριοτήτων μας. Η δέσμευση εκφράζεται μέσα από την υιοθέτηση ενός κοινού πλαισίου συνεργασίας, το οποίο χαρακτηρίζεται από ήθος, ακεραιότητα, αλληλεγγύη, κοινές αξίες και πρότυπα.».

Η Attica Group εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος.
Ανακοίνωση για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά και τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη εξέδωσε η Attica Group.
Η ναυτιλιακή εταιρεία δηλώνει συγκλονισμένη από τα όσα συνέβησαν στο Blue Horizon εκφράζει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος.
Παράλληλα, ενημερώνει ότι διερευνώνται και εσωτερικά οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες από το πλήρωμα.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η οικογένεια της ATTICA GROUP είναι βαθύτατα συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν και εκφράζει την οδύνη, τα συλλυπητήρια, καθώς και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και στους φίλους του 36χρονου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.
Οι σκηνές που όλοι είδαμε χθες βράδυ είναι αδιανόητες, δεν συνάδουν με τις αξίες του Ομίλου και δεν εκφράζουν ούτε στο ελάχιστο το ήθος και τον επαγγελματισμό, όχι μόνο των πληρωμάτων μας, αλλά και της ελληνικής ναυτοσύνης στο σύνολό της.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι παράλληλα με την έρευνα των Αρχών, προκειμένου να διακριβωθούν στο ακέραιο οι συνθήκες της τραγωδίας διερευνώνται εσωτερικά οι λόγοι που δεν τηρήθηκαν οι σαφείς, προβλεπόμενες διαδικασίες, οι οποίες οφείλουν να εφαρμόζονται αυστηρά από τα πληρώματα όλων των πλοίων μας.

2.Σημειώνεται ότι τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του «Blue Horizon», τα οποία εμπλέκονται στον θάνατο του 36χρονου στο λιμάνι του Πειραιά τη νύχτα της Τρίτης, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού.

Αντιμετωπίζουν επίσης κατηγορίες για παράβαση άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου γιατί τον έσπρωξαν στο νερό. Παράλληλα έντονο είναι το πρόβλημα της ευρύτερης απαξίωσης της εταιρείας ATTICA GROUP, της οποίας στελέχη στo κακόφημο πλέον, πλοίο της, το Blue Horizon, επέδειξαν αυτή την δολοφονική-τραμπούκικη συμπεριφορά, ενώ η εταιρεία επικρίνεται ότι προσπάθησε στην αρχή,- προτού έλθουν στη δημοσιότητα οι συγκλονιστικές εικόνες της δολοφονίας του άτυχου επιβάτη- αμφισβητούσαν με διαρροές την όλη σοβαρότητα της υπόθεσης , χωρίς ευθύνες του πληρώματος για να εκδώσει μια τυπική ανακοίνωση ελάχιστων λέξεων. Όμως η αλήθεια του ντοκουμέντου στις τηλεοράσεις, η κατακραυγή και η τεράστια αρνητική δημοσιότητα την ανάγκασε να εκδώσει μια πιό εκτενή ανακοίνωση, από θέση μάλλον απολογητική

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline