Σάββατο 27 Ιουλίου 2024  07:17:04

Αψιμαχίες σε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ πυροδότησε το σποτ του Κασσελάκη

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!», απαντά στον Τσακαλώτο ο Πολάκης.

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τη στιγμή που οι εσωκομματικές εκλογές είναι προ των πυλών.

Αίσθηση αλλά και αντιπαραθέσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προκάλεσε το σποτ του υποψηφίου για την προεδρία, Στέφανου Κασσελάκη, από τη Μακρόνησο, όπου μιλάει για «αυτή την άνυδρη γη, οπου μεταφέρθηκαν χιλιάδες άνθρωποι που επέμεναν να είναι Αριστεροί. Για να ''διορθωθούν'' με ξύλο και βασανιστήρια. Για να γίνουν καλοί πολίτες για το μετεμφυλιακό κράτος της Δεξιάς. Όμως δεν πρόδωσαν τις ιδέες τους».

Στο σποτ που συμμετέχει και ο πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Στέφανος Κασσελάκης ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Είμαι εδώ για να μιλήσω στους ανθρώπους της γενιάς μου και τους νεότερους από μένα. Επειδή στα σχολικά βιβλία η ελληνική Ιστορία τελειώνει το 1940. Εδώ λοιπόν, στη Μακρόνησο, απέναντι από την Αττική, κόπηκε η Ελλάδα στα δύο. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τις πληγές μας».

Την ενέργεια του Στ. Κασσελάκη αποδοκίμασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (υποψήφιος κι αυτός για τον προεδρικό θώκο του κόμματος), ζητώντας μάλιστα συγγνώμη εκ μέρους τού όλου ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε. «Η επιλογή της Μακρονήσου για διαφημιστικό σποτ δείχνει αδυναμία κατανόησης της ιστορίας και έλλειψη συναισθητικής νοημοσύνης» ανέφερε (ΕΡΤ) χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος και υπογράμμισε: «Ήταν ένα μεγάλο λάθος».
Άμεση ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη στον Ευ. Τσακαλώτο, τονίζοντας –με ανάρτησή του στο Facebook– πως

«Προφανώς και δεν ζητάει συγγνώμη εξ ονόματος μου ο Ευκλείδης!!».
Ο Π. Πολάκης –που έχει εκφράσει τη στήριξή του στον Στ. Κασσελάκη εν όψει των εσωκομματικών εκλογών– σημείωσε επίσης ότι ο κ. Τσακαλώτος «δεν έχει απολύτως καμία τέτοια εξουσιοδότηση, ούτε ελέω θεού δικαίωμα!! Ορθώς έπραξε ο Στέφανος και πήγε ,ορθώς είπε αυτά που είπε!».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline