Σάββατο 18 Μαϊου 2024  14:01:38

Ήταν ή όχι ο Στέφανος Κασσελάκης συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη; Στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού το διαψεύδουν. Και είναι αλήθεια. Κύριο

Οι ανακρίβειες και η προχειρότητα του Νίκου Φίλη, που απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής, με παρόμοιες...αποκαλύψεις».

Κανείς από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θυμάται τον Στέφανο Κασσελάκη. Καμμία συνάντηση και πολύ περισσότερο καμία στενή επαφή και συνεργασία με τον Μητσοτάκη είτε ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είτε αργότερα και ως Πρωθυπουργός.

Παρόμοιο ερώτημα έθεσε το Live News και η Χριστίνα Κοραή σε 4 από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού με αφορμή τα όσα υποστήριξε-«κατήγγειλε» ο Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι δηλαδή ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2012 έως το 2015.
Όπως είπε η δημοσιογράφος, όσοι ρωτήθηκαν δεν θυμούνται τον Στέφανο Κασσελάκη εκείνη την περίοδο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε πρόσφατο άρθρο του στον Εθνικό Κήρυκα, τον Ιούλιο του 2023 ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι είχε μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κάτι το οποίο δεν προκύπτει τουλάχιστον σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Το Live News μετέδωσε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες συγγενής του κ. Κασσελάκη προσέγγισε τη ΝΔ πριν τις εκλογές αλλά προφανώς χωρίς αποτέλεσμα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline